Kategoriler
Yazılım

Güncel Google Chrome Android markette hazır!

Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen tarayıcılardan biri olan Google Chrome kısa süre içerisinde test aşamasından çıkarak Android kullanıcıları için Chrome’un 62. sürümünü, Google play markette yerini aldı.

Daha önce tespit edilen güvenlik açıklarının kapanmasıyla birlikte daha güvenli hale gelen, Mobil internet tarayıcısı Google Chorome 62. sürümü bununla birlikte Android tasarım dilinin daha uygun bir düzene girmesi için farklı değişikler düzenliyorç

Google Chorome şimdi daha güvenli!

Bundan bir kaç gün önce tespit edilen WPA 2 kullanan kablosuz ağ şifreleme teknoloji içeren ve Bu platforma KRACK adı verilen açığı kappatmak için başlatılan çalışma özellikle Android 6.0 Marshmallow kullanıcıların bu alanda büyük risk taşıdığını ortaya çıkarmasıyla bu tehlikeli açığın kapatılması şimdi, Google Chorome uygulamasını daha güvenli hale getirdi.

KRACK güvenlik açığı alanında büyük oranda kapatılan bu açık yeni güncelleme ile birlikte daha güvenli bir gezinti yapmanızı sağlayacak. Güvenlik açığının kapatılmasının ardından farklı değişikler gözlemlenen yeni tarayıcıyı da kurusal olarak kullanılan genel oturum modunu tam ekran kullanılmaya imkan sağlamış ve tabletler için ise zum yapma imkanı sunulmuş. Kullanımı oldukça kolaylaştıran çoklu dokunmatik özelliğini sonuna kadar kullanarak İnternette gezinmeyi kolaylaştırmış diyebiliriz.

Uygulama şu an için Google Play markette hazır hale getirilmiş dilediğiniz zaman cihazınızdan güncellemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir