Kategoriler
Oyun

Ghost Recon Wildlands Teknik Hatalardan Arındı

Ghost Recon Wildlands oyunu, sahip olduğu pek çok oyun hatasından tamamiyle arınmışa benziyor.

Günümüzün popüler savaş oyunlarından olan Ghost Recon Wildlands, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda piyasaya sürüldü ve oyuncular tarafından oldukça sevilen bir oyun haline geldi. Ubisoft tarafından geliştirilen bu oyun, zaten ünlü Ghost Recon serisinin bir üyesi olduğu için daha piyasaya sürülmeden önce dahi büyük bir kitle tarafından bekleniyordu. Ve piyasaya çıkışı ile çok oynanan, satın alınan Ghost Recon Wildlands, bazı teknik hataları ile de maalesef dikkat çekmekteydi. İşte Ubisoft, bu hataları giderebilmek amacıyla yeni bir güncelleme yayımladı.

UBİSOFT’TAN KRİTİK WİLDLANDS GÜNCELLEMESİ

Ubisoft, yayınladığı Ghost  Recon Wildlands oyunu güncellemesinde pek çok oyun hatasını tarihe karıştırdı diyebiliriz. Mesela oyunda bulunan en rahatsız edici hata, bazen duvarın arkasına saklansanız dahi düşmanların sizi görebilmesiydi. Duvarların arkasında olmanıza rağmen sizi görebilmeleri haliyle çok can sıkıcıydı ve pek çok oyuncu bu durumdan müzdaripti. İşte Ubisoft, bu sorunu yeni güncellemesi ile tamamiyle çözdüğünü duyurdu.

Aynı zamanda güncelleme ile beraber pek çok değişiklik sunuldu. Mesela oyunun arayüzünde ciddi düzenlemelere gidildi. Güncelleme ile beraber aynı zamanda gizlilik halindeyken yakalanıldığında ani bir şekilde düşmanı etkisiz hale getirebilme eklendi. Bu eklenti sayesinde artık görev sırasında yaptığınız en ufak bir hatada o görevi en baştan oynamak zorunda kalmayacak, hemen ani bir manevra ile hatanızı telafi edebileceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir