Kategoriler
Mobil

HTC Yazılımların Güncelliğine Çok Dikkat Edecek

HTC cephesinden gelen açıklamalara göre ünlü şirket, sahip olduğu yazılımların güncel olmasına son derece önem gösterecek. HTC, işletim sistemlerini uzun süre güncel tutacağının sözünü verdi.

Bundan böyle HTC yazılım konusunda daha dikkatli olacak

Dünyanın en ünlü akıllı telefon üreticilerinden birisi olan, hatta akıllı telefonların ilk yaygınlaşmaya başladığı dönemde en başarılı akıllı telefon şirketlerinden olan HTC, şuan da maalesef eski başarılarından çok uzakta. Gelir anlamında bir hayli düşüş yaşayan HTC, fiyat-performans anlamında da kullanıcıların dikkatini çekebilen ürünler üretemiyor.

Aynı zamanda HTC’nin yazılım güncellemeleri hususunda da bazı sıkıntıları olduğu biliniyor. Mesela HTC telefonlara işletim sistemi güncellemeleri çok geç geliyor veyahut kısa bir zaman sonra hiç gelmemeye başlıyor. İşte HTC, bu konu ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı ve teknoloji tutkunları için önemli bazı sözler verdi.

HTC’NİN KULLANDIĞI ANDROİD UZUN SÜRE GÜNCEL KALACAK

HTC, piyasaya sürdüğü akıllı telefonların çok uzun süre yazılımsal olarak güncel kalacağını açıkladı. Tam 24 aya kadar güncelleme desteğini sunacağını ifade eden HTC, bu açıklaması ile kuşkusuz bir hayli dikkat çekti. Ünlü şirket, özellikle üst segment cihazlara oldukça önem verdiklerini ve işletim sistemlerinin güncelliği konusunda çok çalışacaklarını söyledi.

HTC’nin güncelleme desteğini arttırmasının altında yatan yegane sebep bu alanda Apple’ı yakalamak istemesi ve aynı zamanda diğer teknolojik şirketlerden biraz sıyrılmak isteyişi diyebiliriz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir