Kategoriler
Oyun

For Honor Kısa Süreliğine Ücretsiz Olarak Sunuluyor

Ubisoft’un bir yandan orta çağ temalı oyunlarından biri olarak değerlendirilen bir yandan da aksiyon sınıfı oyunlardan biri olan For Honor, bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olarak gündem olmuştu. Tanıtımlarında kullanılan sinematik videolarıyla beraber büyük oranda ilgi odağı haline gelen oyunun, yayınlanmasının ardından ise ilk satış rakamları bir hayli memnun etmişti. Oyunun ilk satış rakamları bir hayli memnun edici bulunurken yapımın çoklu oyuncu moduna da ildi oldukça yüksek seviyede seyretti. Fakat oyunun çoklu oyuncu modlarında yaşanan sorunlar bir süre sonra daha da öne çıkmaya başladı ve kullanıcılardan ciddi sorun mesajları alınır oldu. For Honor oyunu için ardı ardına gelen eleştirilerde, oyunda bir gerileme olduğunu gösterdi. Ubisoft buna çare olacak ilk adımını ise sonunda attı.

For Honor Ücretsiz Yayınlanacak

Ubisoft tarafından yapılan açıklama sonrasında oyunun ücretsiz versiyonunun geleceği açıklandı. Ücretsiz versiyon ise süre kısıtlamasıyla beraber geliyor. Sadece hafta sonu kullanılacak olan ücretsiz oyunun, ücretsiz olacağı tüm süre içinde net açıklamalar yapıldı. Yapılan ilk açıklamalarda oyunun 13 Ağustos tarihine kadar ücretsiz olacağı ve ücretsiz olarak indirmeye açılacak tarihin ise 10 Ağustos olacağı belirtildi. Konsollar içinde yine aynı süre içerisinde oyunun indirme dosyası açılacak. Fakat konsollar için süre 15 Ağustos olarak açıklandı.

For Honor

Bu sürelerden sonra oyunun tekrar ücretli hale getirilecek olan oyunun, bu süreler içerisinde indirimde de olduğunu göreceğiz. Şimdilik oyunun ücretsiz sürümünün ne kadar ilgi göreceğini bilmek oldukça zor. Buna karşın Ubisoft’un yeniden oyunu gündeme getirme çabalarının da devam edeceği düşünülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir