Kategoriler
Oyun

Five Nights At Freddy’s: Sister Location Oyun İncelemesi

7 Ekim 2016 yılında çıkış işlemini gerçekleştiren ve sık sık oyun takip eden hedef kitlelerin haricinde ismini duyurmamış ancak gerçekten adının duyulmasını hak eden five nights at freddy’s: sister location oyunu nasıldır?

Fazlasıyla Adrenalin Hormonu Salgılar

Minecraft oyununu neredeyse birçok kişi hiç olmazsa bir kez oynamış ya da bazı bireylerde görmüştür diye tahmin edilir. Peki, piksel piksel halinde değil de biraz daha fazla gelişmiş olan ancak grafikleri Minecraft’a benzeyen ve bu kadar kolay olmasına rağmen korkudan fazlasıyla çok adrenalin hormonu salgılayan bir oyun olarak dikkatleri çeker.

Günde Hemen Hemen 2 Saat

Oyun genel olarak biraz fazla zaman ayırmanızı gerektiren zor bir oyun fakat genel olarak ifade etmek gerekirse Türk kullanıcılar zoru sevdikleri için bu oyun onları içine çekti ve toplam olarak 9 saatlik bir oynama zamanına ulaşılmıştır. Kullanıcılar genel olarak günde 2 saat oynarlar. Eğer bu oyunu oynamak için alaka duyulursa gerilim, adrenalin ve korkuyu sevmek gerekiyor aksi durumda başlamadan bırakılıyor.

Kendisini korkutmayı ya da heyecanlı hissetmeyi seven oyuncu bireyler için ideal bir oyun olarak göze çarpmaktadır. Bunun yanı sıra şu süreçlerde Steam’da yüzde 15 indirim ile 12 lira 75 kuruşa kadar düşmüş vaziyette. Tanıtımının yapılması gerçekleştirilirken şişirilmiş oyunlardansa bu tarz ucuz olan ve kaliteli oyunları tercih etmek daha mantığa uygun olacaktır. Ayrıca küçük bir bilgi olarak eklemek gerekirse, bu oyunu oynarken kesinlikle az düzeyde de olsa İngilizce biliyor olmalısınız çünkü metinleri anlamak gerekiyor. Elemantary düzeyi İngilizce bunun için yeterli olacaktır. Yapılan anketler sonucunda Five nights at freddy’s: Sister location oyunu, serinin en iyi oyunu olarak dikkat çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir