Kategoriler
Oyun

Fifa 2017 Ücretsiz Oynanabilecek

Oyunlar artık hayatımızın içinde. Birçok genç oyunlar oynamakta ve zamanının çoğunu böyle geçirebilmektedir.

Yapılan oyunlarda artık teknolojinin ilerlemesi ile gerçek gibi görünmektedir. Değişik türde oyunlar bulunmaktadır. Futbol severler içinde Fifa çok tercih edilen bir oyun olmaktadır. Pes 2017 den daha çok tercih edilen Fifa 17 içi kullanıcılarına bir güzellik yaptı.

EA Access ve origin access kütüphanesine eklendi

Oyun severler için popüler bir oyun olan Fifa’nın 2017 versiyonu Electronic Arts’ın paralı sistemi olan EA Access ve origin Access kütüphanesine eklendi.  Xbox One kullanıcıları ve PC kullanıcılarının Origin Access üyelikleri ile oyuna ulaşabildikleri bu platform FIFA 2017 kullanıcılarına bir güzellik yapmış oldu. Electronic Arts’un bu kütüphanelerine üye olan kullanıcılar bu günden sonra FIFA 2017’yi ücretsiz olarak oynayabilecekler. Ayrıca bu kütüphanede Titanfall, Battlefield 4, Battlefield: Hardline, FIFA 16, FIFA 15, Dead Space üçlemesi ve Sim City gibi birçok oyunlarında bünyesinde bulundurmaktadır. EA Access ve Origin Access üyelikleri olan kişiler artık bu oyunları ücretsiz olarak oynayabileceklerdir.

Peki, abonelik fiyatları ne kadar?

EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL civarlarında. Origin Access aboneliği ise Euro kurundan işlem gördüğünden dolayı aylık 4.99 Euro, yıllık ise 29.99 Euro olmaktadır. Bununla birlikte olarak oyun ilk çıktığı zaman oyunlarda yüzde 10 indirip imkânları da cabası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir