Kategoriler
Oyun

En Çok Satan Oyunlar Listesinde bu hafta

En çok satan oyunlar listesinde bu haftaki trendter Bu haftanın en fazla satış yapan oyunlarına dair liste açıklandı!

Sürekli piyasaya taze oyunlar ekleniyor ve bu durum rekabette kızışmayı daha da arttırıyor. Geride bıraktığımız haftada en fazla hangi oyunların satıldığına dair bir liste yayınlandı. Söz konusu inceleme Steam platformu göz önüne alınarak yapıldı yani sadece Steam oyunlarını kapsıyor.

1- Playerunknow’s Battleground Oyunu Zirvede!

Playerunknow's Battleground
Playerunknow’s Battleground

Steam’de geçtiğimiz hafta en fazla satan oyunun Playerunknow’s Battleground yapımı olduğu açıklandı. Oyun aksiyon kategorisi için sessiz sedasız çıkmıştı ve büyük bir başarıya imza attı. Oyun, 23 Mart 2017 tarihinde satışa sunuldu. Ciddi bir kitle kazandı ve yoluna emin adımlarla ilerliyor. En Çok Satan Oyunlar sırasına girmeyi hak kazandı.

2- Counter Strike Global Offensive

Counter Strike Global Offensive
Counter Strike Global Offensive

Counter Strike Globlan Offensive oyunu, Steam platformunun geçtiğimiz hafta en fazla satan ikinci oyunu  olarak dikkat çekiyor. Counter Strike Global Offensive oyununun çıkışının üzerinden çok uzun süre geçmiş olmasına rağmen hala bu kadar fazla satması ne kadar başarılı bir oyun olduğunu ortaya koyuyor. Oyuncular genellikle bu oyunu online oynamak, nostalji yaşamak için tercih ediyorlar. Oyun 21 Ağustos 2012 tarihinde piyasaya sürülmüştü.

3- Rocket League

Rocket League
Rocket League

Listenin üçüncü sırasında sürpriz oyunlardan biri var; Rocket League… Rocket League oyunu, 7 Temmuz  2015 tarihinde bizlerle buluşmuştu. Oyun, aksiyon, yarış, spor kategorisinde nitelendirilebilecek keyifli bir yapım olarak dikkat çekiyor.

İşte Steam‘de geçtiğimiz haftanın en fazla satan üç oyunu bu şekildeydi. Bakalım gelecek hafta hangi oyunlar zirvede yer alacak ?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir