Kategoriler
Yazılım

Daemon Tools Nasıl Kullanılır?

Daemon Tools programının ne olduğunu, ne işe yaradığını, nasıl kullanıldığını bu yazımızda anlatmaya çalışacağız. anlatacağız.

Bilindiği üzere genellikle bir format atacağımızda, oyun yükleyeceğimizde DVD’ye ihtiyaç duyabiliyoruz. Ancak günümüz teknolojisinde illa fiziki bir DVD’nizin ve DVD oynatıcınızın olması gerekmiyor. Bir yazılım ile, olmayan bir DVD’yi sanki varmış gibi gösterebiliyoruz. İşte bunu sağlayan program da Daemon Tools…

Daemon Tools
Daemon Tools

NE İŞE YARIYOR BU DAEMON TOOLS ?

Mesela bir oyun yükleyeceksiniz diyelim. .iSO kalıbı olarak indirdiğiniz oyunu Daemoon Tools programı sayesinde çok kolay bir şekilde yükleyebiliyorsunuz. Herhangi bir DVD gerekmeden direk DVD gibi algılayıp oyunun setupunu başlatıyor. Daemoon Tools ile aynı zamanda Windows yüklemelerini çok daha kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Bunların benzerinde daha pek çok özelliği bulunuyor.

DAEMON TOOLS NASIL KULLANILIR ?

Daemoon Tools uygulamasını kullanmak son derece basit. Bunun için ilk olarak uygulamayı indirin. İndirdikten sonra yükleme ekranında iki seçenek var ; İster ücretsiz reklamlı, isterseniz de ücretli reklamsız seçeneği seçebilirsiniz. Yükledikten sonra da mesela .İSO dosyası indirdiniz diyelim o dosyayı çalıştırın. Ardından bilgisayarınızın sanki bir fiziki DVD takılıymış gibi bildirim göndereceğini göreceksiniz. Bilgisayarım bölümüne tıklayın ve ardından tıpkı DVD gibi gözüken .İSO kalıbınızı çalıştırın. İşlem bu kadardır.  Kalıbı çıkarmak için de yapmanız gereken şey üzerine sağ tık yapıp ‘Çıkar’ yazısına tıklamak olacaktır. Aslında yardıma ihtiyaç olmadan kullanılması kolay bir yapıya sahiptir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir