Kategoriler
Mobil

Note 7R Performans Sonuçları Ortaya Çıktı

Note 7R, Samsung’un sorunlu telefonunun yenilenmiş versiyonu hakkında yeni gelişmeler var. Ürünün performans sonuçları ortaya çıktı.

Samsung firması Note 7 ile kötü bir tecrübe ederek kullanıcılarına karşı kötü izlenim oluşturmuştu şimdi tekrardan önlemlerini alarak daha sağlam bir şekilde karşımıza çıkartmayı hedefliyor. Yakın zamanda piyasaya çıkacak olan telefon Note 7 hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Şimdi ise çıkması beklenen Note 7R Performans Sonuçları Ortaya Çıktı

Akıllı telefon alanında şarjı daha uzun süre dayanan akıllı telefonlar üretilmesi amacıyla bir hayli sıkı çalışılıyor. Pek çok akıllı telefon üreticisi bu konuda birbirlerine üstünlük sağlamak için çaba sarf ediyorlar. Ve bu doğrultuda işçiliklerinde daha ince ve güçlü bataryalar tasarlayıp telefonlara yerleştirmeye dikkat ediyorlar. Ancak bu durum bazı büyük problemlere yol açabiliyor. Bunun önemli bir örneğini Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefonunda görmüştük.

Bataryasında bulunan problemler Samsung‘un başına dert açmıştı. İşte Samsung, bunun ardından Note 7’yi tekrar üretmeye başlamıştı ancak bu kez çok daha tedbirli davrandı ve daha iyi batarya sevdasından vazgeçti. Bu doğrultuda yeni Samsung Galaxy Note 7, daha ufak bir batarya içerecek.

CİHAZIN PERFORMANS TESTİ SONUCU BELLİ OLDU

Note 7R performans
Note 7R performans

Ürün ile ilgili ortaya çıkan ilk kapsamlı sonuçlara göre Samsung Galaxy Note 7R’nin tek çekirdek performansı 1939 puan, çoklu çekirdek performansı ise 6093 puan olarak dikkat çekiyor.

Yenilenen Samsung  Galaxy Note 7R, Note 7 cihazından tamamiyle farklı bir batarya içerecek. Ürünün bataryası daha mütevazi bir batarya olacak. Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 7 cihazında 3500 mAh oldukça güçlü bir bataryaya yer verilmişti ve bu tabiri caizse Samsung’un elinde patlamıştı.

Samsung Galaxy Note 7 cihazında aynı problemlerin yaşanması beklenmiyor ancak yine de kullanıcılar satın alma konusunda biraz çekimser olabilirler. Ürünün 620 Dolar’dan satışa çıkacağını da aktaralım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir