Kategoriler
Oyun

Diablo 3 için Necromancer ne zaman geliyor?

Diablo 3 eklentisi olan The Rise of the Necromancer oyunu hakkında yeni bilgiler Blizzard’ın yoğun bir şekilde geliştirdiği ve oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı.

Diablo 3‘ün sadece Necromancer karakter olarak oyuna entegre etmekten başka bir işlevi olmayan Rise of the Necromancer’ın çıkış tarihi netlik kazanarak resmi açıklamada 27 Haziran’da çıkacağı netlik kazandı.

Necromancer nedir?

Bir çok oyun meraklısının merak etmiş olduğu Necromancer oyun sınıfı aslında sadece Diablo 2 ilebizi karşılıyan ve gücünü sadece ölülerden alan bir karakter sınıfı olarak biliniyordu. Diablo 3‘te olan Witch Doctor karakteri direkt olarak Necromancer’dan esinlenerek hizmete sunulmuştu ve Necromancer karakteri bu yüzden  ilk hizmete sunulduğunda kullanıcılar tarafından büyük bir tepki almaya yol açmıştı.

Diablo 3 yayıncıları ve YouTuber’lara erişim imkanı sağlayarak oyunun reklamını yaparak ve fiyatı dip seviyeye düşürerek kullanıcılarına hem tanıtım amaçlı hemde özür amaçlı ulaşmıştı.

Firmanın açıklamasına göre sadece Rise of the Necromancer paketini almak istiyorsanız, 15 dolar gibi bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekiyor. Konsol kullanıcıları ise Xbox Gold ve PlayStation Plus kullanıcılarına sürekli indirim fitrinine girerek Diablo 3 paketini oyuncu üyelerine sunmaktadır.

Diablo 3, Reaper of Souls ve Rise of the Necromancer paketini kapsayan Diablo 3 Eternal Collection paketini Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcıları 60 dolar ödeyerek oyuna sahip olabilecekler. PlayStation Plus ve Xbox Gold üyeleri ise kısıtlı bir süre için bu pakete sadece 40 dolar ödeme ile pakete sahip olabilecekler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir