Kategoriler
İnceleme

OnePlus 5, Galaxy S8’i ezdi geçti!

OnePlus 5, ilgi çekici özellikleriyle dikkatleri üzerine çekerek Galaxy S8’i hızlı şarj konusunda üstün bir farkla geçmeyi başardı.

Akıllı telefon alacak kişilerin ilk tercihi arasında yer alan batarya ömrü ve ne kadar hızlı şarj ettiği olduğu için kullanıcıların ilgisini çekmeyi başararak  Galaxy S8‘in yalnızca yüzde 12 şarj oranına ulaşırken OnePlus 5‘in yüzde 43’lük oranla büyük fark attığı görünmektedir.

OnePlus 5’in etkiliyeci şarj süreleri!

Son zamanlarda hızlı bir çıkış yaparak üst segment telefon üreticileri ile adeta yarışa giren OnePlus telefon firması, batarya konusunda ki kavramın kullanıcılar üzerindeki etkisi yani batarya süresinin ne kadar dayandığı değilde ne kadar sürede şarj olduğunu anlamış olmalı ki şimdiden etkisini göstermeye başladı.

Motorola gibi telefonlarda Qualcomm, Turbo Charging işlemcili telefonlarda OnePlus ve QuickCharge firmaları için ise Dash Charge ismi ile bilinen sistemlerin geliştirilmesinin tek sebebi de bu.

Konumuzda yer alan Dash Charge’ın ise ne kadar etkili bir çihaz olduğunu gösteren video ile görebilirsiniz. Video’da gösterilen 3,000 mAh’lık Galaxy S8 ile 3,300 mAh’lık bataryaya sahip olan OnePlus 5‘i karşılaştırarak OnePlus 5’in şarj olma konusunda Galaxy S8’den baya bir önde olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır.

 

Gösterime sunulan ikinci videoda ise araç şarjı konusunda ki etkisi araştırılmış. her iki telefonunda tamamen bitmiş bataryaları, araca kitine bağlayarak yaklaşık yarım saat bekletildiğinde Galaxy S8‘in ise yalnızca yüzde 12’lik şarj oranına ulaştığı görünürken OnePlus 5‘in ise yüzde 43 oranla büyük fark attığı dikkatlerden kaçmıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir