Kategoriler
Oyun

Civilization VI Oyun İncelemesi

Grafik tasarımı ve renkli sahneleri ile strateji oyunu oynamanın keyfini çıkabilirsiniz. Simülasyon olarak hazırlanan uçuş oyunlarından biridir. Civilization vı Türkçe oyun oynama özelliği ile birlikte satışa sunulmuş online oyunlar arasında yerini aldı. Işıklandırma, ses ve görüntü efektleri sayesinde oyun oynamanın tadını çıkarın. Detaylı bir oyun olması nedeni ile oyuncuları farklı maceralar bekler. Her bir üst level geçişinde yeni antik şehirler açılacaktır. Şehir yönetimi, şekillendirme, inşa etme ve uçak modunda seyir ayarı ile hareketli bir oyundur.

Saatlerce Başında Tutmayı Başaran Oyun!

Yapay zeka ürünü olması ile birlikte sahneler simülasyon savaş oyunlarını andırıyor. Hareket halinde olan ve tepeden uçak modu olarak gözlem yaparak ekranı 360 derece çevireceğiniz bir donanıma sahiptir. Piyasaya sürülen bu oyun dışında diğer serilerine de göz atmanız tavsiye edilir. Oyunlar birbirinin devamı niteliğinde olup, strateji savaş oyunlarını anımsatıyor. Oyun içindeki müziklerin özenle seçilmesi ve her efekte uygun düzenlenmesi oyunu daha zevkli ve eğlenceli hale getirmiştir. Civilization vı Merlin’in maceralarından biri haline gelmiştir. Mod oyuncu desteği sayesinde istediğiniz zaman iletişim kurulabilir.

Muhteşem Ses Efekti ve Görüntü Kalitesi

Oyunun başlangıcındaki karşılama sahnesi ve mükemmel şarkı seçimi ile ruhunuzu dinlendirin! Oyun geçişlerinin hızlı olması ve simülasyon modunda olması sahneleri daha gerçekçi hale getirmiştir. Oyun içinde ve sahne geçişinde seçilen şarkılar ve görüntü ayarı ile muhteşem bir oyun bekliyor! Grafik tasarımı uçuş simülasyon şekline göre ayarlanmıştır. Tarihi savaş döneminin anlatılması ve tamamen stratejiye bağlı olan bu oyunda adım adım sahneleri geçersiniz. Oyuncuların daha hızlı ve zevkli oyun oynaması için bakımları ve yama eklentileri denenerek piyasa üzerinden satışa sunulan oyunlar listesinde yerini almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir