Kategoriler
Mobil

Şimdide Nokia 3310 3G geliyor!

Geçtiğimiz aylarda HMD Global tarafından piyasaya sürülen Nokia 3310 telefonu oldukça ilgi görmüştü şimdilerde ise şirket, Nokia 3310 3G modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 3G desteği ile gelecek olan Nokia 3310 ne gibi özellikler getirecek şimdilik bilinmese de 3G desteğiyle geleceği kesin.

Nokia 3310 3G özellikleri nelerdir

Bir zamanların popüler, lider telefon modeli olan 3310’un tasarım olarak tamamen cihazı yenilenmişti. Bununla birlikte 3G modelinde gökyüzü mavisi, sarı, sıcak kırmızı ve kömür siyahı rekn seçenekleriyle gelecek olan cihaza ek özellik olarak 3G Radyo desteği ile geleceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. HMD Global tarafından açıklamaya göre yenilenen 3310 6.5 saat konuşma süresi sunarken 27 gün bekleme süresi sunmaktadır.

Ek olarak diğer teknik özelliklerine baktığımızda bir önceki çıkan telefon arasında herhangi bir değişiklik yapılmadığını görüyoruz. TFT Ekran ile gelecek olan cihaz 2.4 inc ekran kapasitesine sahip. Ayrıca 16 MB depolama birimi bulunan cihazda, 2 MP kamera ile kullanıcısıyla buluşacak. 32 GB’a kadar microSD kartı desteği sunan telefonda özellikler bu şekilde sıralanmaktadır.

Son olarak Ekim ayının ortalarında raflarda yerini alacak olan cihazın, 50 Euro (210 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulacağını da belirtelim. Cihaz hakkında aldığımız bilgiler şimdilik bu kadar gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir