Kategoriler
Mobil

iPhone X bekleyenlere kötü haber!

Apple 10. yıl için özel olarak hazırlamış olduğu iphone Xmodelini bekliyorsanız, telefona sahip olmak için 2018 şubat ayının sonlarına kadar beklemek zorunda olabilirsiniz..

[affiliate_news id=”10711″]

iPhone X almak mümkün mü?

Son dönemlerde şirketin üretim problemi çektiğinin haberini yapıyoruz aynı durum iphone X modeli içinde geçerli olacak gibi görünüyor. Sınırlı sayıda üretilmesi planlanan İphone X modelini dileyen herkes sahip olacak mı merak konusu olmaya başladı.

Şirketin özellikle OLED ekran konusunda sıkıntı çektiğini, bu sıkıntıların iphone X modeline yansıdığını gözlemlemekteyiz. Kasım ayı itibariyle çıkması planlanan cihazın, üretim konusunda problemler yaşadığını ve bu problemler yüzünden hem sınırlı sayıda çıkacak hemde dileyen herkesin bu cihaza sahip olamayacağını söyleyebiliriz.

 

Araştırmacıların verilerine göre oldukça yoğu ilgi gören yeni iphone X modeli, üretimdeki problemler sebebi ile ve yoğun bir talep olmasından dolayı herkesin bu telefona sahip olmayacağı yönünde. Bununla birlik yeni telefon ile birlikte gelen yeni özellik olan FACE ID yazılım üretiminde sıkıntılar çektiğini söylemek doğru olacaktır.

Loup Ventures şirketinde çalışan Apple üretimlerinin sıkı takipçilerinden olan Gene Munster, Apple’ın yeni modeli için ön sipariş veren kullanıcıların bir çoğunun şubat ayının beklediğini en erken ocak ayını bekleyeceklerini ifade ediyor.

Farklı bir analist olan Jan Dawson ise bu konuda daha karamsar yaklaşarak, yeni iphone X modelinin ocak ayında olmayacağı ve bu durumun daha fazla uzayacağı yönünde açıklamalarda bulundu. Buna göre her iki analist 2018 yılını işaret ettiğine göre biraz daha beklememiz gerekecek gibi. Bu konu hakkında resmi açıklama gelmezken ilerleyen günlerde açıklama gelmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir