Kategoriler
Oyun

Assassin’s Creed Origins Hakkında Taze Bilgiler

Assassin’s Creed Origins oyunu ile ilgili en taze bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Dünyanın sayılı oyun şirketlerinden olan Ubisoft, belki de ününün büyük bir bölümünü Assassin’s Creed serisine borçlu diyebiliriz. Söz konusu seri, yıllardır Ubisoft’un en gözde oyun serisi olarak dikkat çekmekte. Ancak son yıllarda biraz sekteye uğradığını da ifade etmek gerekiyor.

Assassin’s Creed serisi ile ilgili ortaya çıkan son sızıntılara göre yeni versiyon Assassin’s Creed Origins hakkında pek çok bilgiye ulaşıldı.

ASSASSIN’S CREED ORIGINS DEVRİM YAŞATMAK İÇİN GELİYOR

Ubisoft, sizleri Assassin’s Creed Origins yapımı ile hikayenin köklerine götürecek. Oyun ile ilgili elimize ulaşan bilgilere göre oyunda bulunan karakterimiz 40. levele kadar yükselebilecek.

Aynı zamanda gerçek dövüş hissi ortaya çıkacak çünkü Ubisoft dövüş sahneleri hususunda ciddi bazı değişikliklere gitti. Artık sıkan dövüş dinamiklerinin yerine çok daha gerçekçi dövüş dinamikleri eklendiği bilgisine ulaşıldı.

Oyunda artık bir haritanız bulunmayacak yani sol tarafta ufak bir haritanız söz konusu olmayacak bunun yerine yalnızca bir adet pusulaya sahip olacaksınız. Yani Ubisoft gerçekçiliği arttırmayı hedefliyor diyebiliriz.

Oyunda bulunan NPC’ler sizi şaşkına çevirecek. Rutin işlerini yaparken gerçek hayatın birer parçaları olduğuna ikna olacaksınız.

Oyunda su altında pek çok hazine bulunacak. Daha önce Black Flag gibi oyunlarda olduğu gibi su altında hazine arayabileceksiniz.

Açıkçası bu son bilgilerden sonra oyunu büyük merakla bekliyoruz.

ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Oyunun çıkış tarihi olarak 27 Ekim 2017 tarihi sızdırıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir