Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy J7 Prime Özellikleri Neler?

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy J7’yi meraklıları heyecanla bekliyor. Alt ve orta segmente hitap eden J7 modelinin özellikleri ve fiyatı ne?

Galaxy serisinin J7 modeli şu günlerde teknoloji dünyasının radarında. Uygun fiyatıyla her keseye hitap eden Galaxy modeli, şimdiden hedef kitlesini genişletti. Orta segment modellerini tercih eden alıcılar da telefonu beğeniyor ve kullanıyor…

Operatör şirketlerinin müşterilerine uygun taksit planlarıyla önerdiği Samsung Galaxy J7 çok fazla dikka çekiyor. Telefonun fiyatı 1.2999 TL.

5,5 inç ekranı ve 13 MP arka kamerası ideal özelliklerinden. 5 MP ön kamerası da mevcut. 8 çekirdekli 1.5 GHz işlemci performansı bulunuyor. Bir alt modeli J5’in ekran boyutu sadece yarım inç daha düşük ve 5 inç.

J7 modeli tek sim kartla çalışıyor ve 4,5 G uyumlu. Pil ömrü gayet ideal, 3000 mAh. Üst segment modellere bu konuda meydan okuyor. Telefonda batarya bitmeye yakın olsa dahi Üstün Güç Tasarrufu Modu ile gereksiz fonksiyonlar kapatılıyor, ekran tasarruf modunda tek renge bürünüyor ve batarya tüketimi en aza indiriliyor.

Tasarruf ve kolay kullanım Galaxy J serisi modellerin en büyük özellikleri olarak biliniyor.

Ekran çözünürlüğü 720×1280 HD

Konuşma süresi (3G) 18 saat

WiFi kullanımı 11 saat

Video ve müzik oynatma var

Dahili depolama 16 GB

RAM 3 GB

İşletim sistemi Android 5.1.1. Lollipop

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir