Kategoriler
Oyun

Alan Wake %90 İndirimle Satılacak!

Alan Wake korku oyununa büyük indirim geldi. Korku oyunları kategorisinde oldukça kaliteli bir oyun olan Alan Wake, Steam platformunda ve Xbox platformunda tamı tamına %90 indirim alacak.

Günümüzde korku oyunları arasında son derece dikkat çeken bir Remedy yapımı olan Alan Wake, adeta Remedy’nin bu kadar tanınmasında da çok önemli bir rol oynuyor. korku oyunu serisi, piyasaya sürülen ilk oyunu ile gerek hikayesi, gerek oynanışı olarak gerçekten de büyülemişti. Çok farklı bir hikayeye sahip olan korku oyunu, bize kendi buhranlarına karşı mücadele veren bir yazarın hayatını anlatıyordu. Nadasa çekilen yazar, yazdığı korku romanının gerçeğe dönüşmesi ile büyük bir şok yaşıyor, ardından bir yığın maceranın içerisine giriyordu.

Alan Wake, korku oyunu olmasının yanı sıra aynı zamanda bol aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken bir yapım. İşte bu yapım, kısa bir süre için tam %90’a kadar indirimle satışa sunulacak.

PEKİ NEDEN BU KADAR UCUZ?

Alan Wake’ın bu kadar ucuza satılacak olmasının altında aslında önemli iki sebep yatıyor. Oyunun piyasaya sürülüşünün üzerinden bir hayli zaman geçti ve Remedy artık oyunu maddi durumu iyi olmayanların da oynamasını istiyor. Aynı zamanda oyun için yapılan bazı lisans anlaşmalarının da süresi doluyor ve bu yüzden oyunda kullanılan müzikler yakın bir zaman sonra telif hakkını çiğner hale gelecek. Haliyle Alan Wake, indirime sunulduktan kısa bir süre sonra tamamen satıştan kaldırılacak.

Yani Remedy’nin oyundan son kez bir kar elde etme peşinde olduğunu, aynı zamanda maddi durumu iyi olmayanların da oyunu satın alıp tanımalarını istediğini söyleyebiliriz. Bu arada indirimin 15 Mayıs’tan itibaren söz konusu olacağını da belirtelim. Büyük indirime giren oyun fazla ilgi göreceğe benziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir