Kategoriler
Yazılım

CEYD-A Türkçe asistan

CEYD-A Türkçe asistan, bu isim size yabancı mı geliyor yada yabancıların uygulamasını mı kullanıyorsunuz hala. Yerli uygulama bulamıyorum diyorsanız bu uygulama tam size göre.

Ceyd-a Türkçe asistan  programını telefonunuza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cenker Şişman tarafından geliştirilmiş uygulamanın çıkması ile tüm ilgileri üzerine çekmeyi başaran CEYD-A Türkçe asistan ihtiyacınızdan fazlasını sizlere sunmaktadır. Bir çok büyük firma bu tip uygulamalar üzerinde çalışmakta Microsoft‘un saçmalayan Cortana‘sı, Apple’ın trip atan sirisi, Google’ın destek görmeyen Now’ı gibi dev şirketler bile bu kadar başarılı olamazken Şişman mühendisler ordusuyla nasıl baş edebiliyor. Sürekli kendini güncelleyerek yeni komutlar öğrenen CEYD-A bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Siz sorun CEYD-A cevap versin yada ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Öğlen ne yemek yiyeceğinizi bilmiyor musunuz hiç sorun etmeyin CEYD-A bu konuda size yardımcı olacaktır. Yada yolda yürürken Turistin biri geldi size soru sordu anlamıyor musunuz Açın CEYD-A’yı bırakın onunla konuşsun kulağa hoş geliyor değil mi CEYD-A ile yapacağınız o kadar çok şey var ki yazmaya çalışsak siz okumaktan sıkılırsınız bizde yazmaktan. Kısacası telefonunuza ekstra özellik getiren uygulama ile hayal gücünüzü kullanın aklınıza geleni ona sorun emin olun size mantıklı bir cevap verecektir. Sürekli gelişen yapay zekası ile beğenileri üstüne çekmeyi başaran CEYD-A’ya sizde bir şeyler öğretebilirsiniz. Unutmayın Karşımızda ki insan değil hatasız olamaz gördüğünüz hataları düzeltmek sizin elinizde. Google play üzerinde popülerlik yakalamış 1 milyon‘dan fazla kişi tarafından indirilmiş 26.578 kişi tarafından oylanmış olan uygulamaya söylenecek fazla söz bulamayız. dilerseniz birazda bize bu eşsiz  hizmeti sunan Cenker Şişman‘dan bahsedelim

Cenker Şişman

1971 yılında istanbul’da doğan cenker şişman saint-joseph lisesini bitirdi. Daha sonra eğitim hayatına yıldız teknik üniversitesin’de bilgisayar mühendisliği fakültesin’de ve aynı zamanda istanbul teknik üniversitesin’de yüksek lisans yaparak eğitim hayatını tamamladı. Cenker şişman Savaş Köse ile birlikte yazdığı ‘Parallel ımplementation of the hough transformation’ Çalışmasını sc’99/ısas’99 da yayınladı. Cenker Şişman yazdığı uzaktan eğitim bilgisayar kontrol uygulaması adı altında ‘panda future connection ‘bimeks 1998 en iyi yazılım mansiyon  ödülünü alarak başarısına bir imza atmış oldu. Yurt dışında yayınlanan winperfect, cleandisk, video capture, ftpexplorer, card reader ve multi-email sender uygulamaları sayesinde çeşitli otoriterler tarafında ödül almayı hak kazandı. Oldukça fazla başarıya imza atan Şişman son olarak CEYD-A Türkçe asistan uygulamasını çıkarmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir