Kategoriler
Oyun

5 oyunu 1.5 saate bitirdi!

Fallout serisi oyuncular tarafından bilinen bir oyun olarak bilinmektedir. Bizim burada size anlatacağımız oyun hakkında değil Tomatoanus adında çılgın oyuncunun rekoru olacaktır.

Speedrun etkinli sırasında normal şartlar altında 1000 saat sürmesi gereken Fallout serisi oyun dünyasında bir rekora imza atılan isim oldu. Tam olarak 1.5 saat süren oyun rekoruna ismini yazdıran Tomatoanus bir anda oyun dünyasında ilgi odağı olmayı başardı.

Fallout serisi 1.5 saate bitti

Bilindiği üzere Fallout oyunu rol yapma oyunudur ve bu oyuna fazlasıyla emek harcamak gerekli bu neticede oyuna harcanması gereken hiç başından kalkmadan geçen süre saatlerce hatta günlerce sürmektedir. Daha önceki etkinliğe katılan Tomatoanus, ilk rekor denemesi bu değil daha öncede piyasaya çıkan Fallout oyunlarını kısa içinde bitirmeyi başarmıştı.

Oyun konusunda oldukça başarılı olan oyuncu, Speedrun resmi adresindeki bilgiye göre daha önce hiç kimse böyle bir çılgınlığa adım atmadığı açıklamasını yaptı. Tam olarak 1 saat 37 dakika 54 saniye süren oyun ile ilgili videoyu paylaşan Tomatoanus, youtube üzerinden oyun sevenlerin izlenimine sunuldu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir