Kategoriler
Oyun

Prey Oyununu 44 Dakika İçinde Bitirdi!

Prey çıkmasıyla bitirme rekoru kırıldı işte detaylar. Ünlü oyun yapımcısı Bethesda’nın yeni oyunu kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle oynanırken 22 saatlik oyunu bir oyuncu yalnızca 44 dakikada bitirdi.

5 Mayıs’ta Çıkmıştı!

Skyrim, Fallout 4 ve bunlar gibi pek çok oyunla adından söz ettirmeyi başaran Bathesda’nın kısa bir süre önce çıkarttığı ve sadece adının aynı kalıp diğer her şeyin değiştiği oyun olan Prey 5 Mayıs 2017‘de PC başta olmak üzere PlayStation 4 e Xbox One  platformlarına sunulmuştu.

Çıkışının üzerinden 2 gün geçmesiyle birlikte ilk speedrun’ı yani en erken bitirmeyi gördüğümüz Prey hakkında oyuncular olumlu tepkilerini paylaşıyor.

Oyunu 44 Dakika 6 Saniye’de Bitirdi!

“DraQu” adında SpeedRunner Bathesda’nın yeni çıkan oyununu sadece 44 dakika 6 saniyede bitirmeyi başardı. Bathesda tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun normal bitiş süresi 22 saat olarak açıklanmıştı. Normal seviyeye sahip oyuncular ise oyunu 18 saat içinde bitire bileceklerdi.

Prey Oyunu
Prey Oyunu

DraQu’nun paylaştığı kendi speedrun videosunda oyuncular oyun ile ilgili çok önemli şeyleri de görmüş oluyor. Oyunun çıkışının ardından kısa bir süre geçmişken oyunda çok önemli hataların da olduğunu gözler önüne seren bu video üzerine daha kısa sürelere sahip speedrun’ların geleceği aşikar.

Oyunun satıldığı önemli platformlardan olan Steam üzerinden oyuncuların büyük bir çoğunluğu oyun ile ilgili olarak çok olumlu yorumlar yapması oyunun ilerleyen günlerde daha da popüler olacağının bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor. İşte Oyunun ilk speedrun videosu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir