Kategoriler
Oyun

Konami Ve Maradona Arasında Olan PES Davası Tatlıya Bağlandı!

Konami ve maradona arasında olan PES davası sonunda tatlıya bağlandı! dünya futbolunun önemli isimlerinden olan Diego Armando Maradona ile PES oyununun yapımcısı olan Konami PES 2017’de olan bir görselin Maradona’ya benzemesi nedeniyle davalık olmuştu.

Maradona bu durum karşısında hakkını arayacağını ve avukatlarının dava açma hazırlığında olduğunu dile getirmişti. Bu durum oyun dünyasında büyük ses getirince oyunun yapımcısı Konami harekete geçti ve durumun halledilmesi talimatını verdi.

Bu kararın ardından Konami’nin önde gelen yönetici isimlerinden olan Takayuki Kubo ilk uçakla Arjantin’e Maradona’nın yanına gitti.

Konami Ve Maradona

Konami Ve Maradona Yeni Bir Lisans Sözleşmesi Gerçekleştirdi!

Yapılan bu görüşmenin ardından Konami ve Maradona arasında olan lisans davasının çözüldüğü açıklandı. Üstelik Konami ile Maradona 2020 yılına kadar lisans hakları konusunda da anlaşmaya vardı.

Konami ve Maradona arasında böyle sıcak görüşme sağlanmışken bazı oyun severler PES 2018’in kapağında Maradona’nın olacağını düşünmeye başladı.

Bir diğer yandan Konami PES 2017 için çoktan çalışmalara başladı. Konami’ye yakın kaynaklar tarafından yapılan açıklamalara göre Konami Japon ligini genişletmek istiyor.

Bakalım PES 2018’de bizleri neler bekleyecek ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir