Kategoriler
Nasıl yapılır

Steam Oyun İndirme Hızı Arttırma

Steam Oyun İndirme Hızı Arttırma nasıl yapılır ? Kullanıcılar arasında oyun denildiği zaman akla ilk gelen steam oyunudur. Oyun ilk çıktığı günden itibaren birçok kullanıcıyı kendisine çekmeyi başarmıştır. Kullanıcılar oyunu satın aldıktan sonra en zor durumlardan birisi indirmektir. Eğer zayıf bir internet bağlantısına sahipseniz belki günlerce bu oyun içeriğini indirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yazıda steam oyun indirme hızı nasıl artırılır onu göreceğiz.

Steam Oyun Hızını Artırmak

Steam üzerinden oyun indirmeyi düşünüyorsanız ve oyunun günlerce inmeyeceği düşüncesi içerisindeyseniz tavsiyeleri dikkatli bir şekilde okuyunuz. Öncelikle bir süre internet bağlantınızı koparmanızı öneriyoruz. Daha sonra tarayıcı geçmişi temizlemeniz gerekmektedir. Bununla birlikte görev yöneticisi açınız. Görev yöneticisi açıldığı zaman programlar sekmesinin üst kısmında yer alan ağ butonuna tıklayınız. Burada internet bağlantınızın en çok hangi programlar tarafından harcandığını sırasıyla göreceksiniz. Eğer ağ bağlantınız üzerinde sizin açmış olduğunuz programlar haricinde başka bir program bulunursa sağ tıklayarak görevi sonlandır butonuna basınız. Bu sayede steam indirme hızınız artmış olacaktır.

steam oyun indirme hizi arttirma

Bir diğer yolu ise tekrar görev yöneticisine girmeniz ve hemen sonra Steam Client Service işlemini seçiniz. Bunun hemen ardından ayrıntılara git sekmesine tıklayınız. Karşınıza çıkan ayrıntılar kısmında SteamService.exe seçeneğine sağ tıklayınız. Bu işlemden sonra öncelik olarak ayarla seçeneğine tıklamanız gerekecektir. Yapacağınız bu işlem indirme hızına çok büyük ölçülerde değişim sağlamayabilir ancak bilgisayarınız üzerinde açık olan diğer programlardan en önce oyuna öncelik verecektir. Yani bu bilgisayarınızda yaptığınız işlemlere göre değişiklik göstererek sonuç alacaktır.

En son olarak oyunu daha hızlı indirmek için tarayıcı geçmişini tamamen temizleyerek oyun sayfasına giriş yapınız. Bunun ardından internet bağlantınızı kontrol ediniz seviye düşükse mutlaka modem resetleme işlemi yapınız. Bu taktikler sayesinde daha hızlı indirme imkanınız bulunuyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir