Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8 tüm özellikleri

23 Ağustosta Samsung ABD’nin New York eyaletinde yapacağı Note 8’in tanıtımı öncesin de tüm detayları ortaya çıktı. Galaxy Note 8 ile ilgili tüm teknik özellikleri ortaya koyan telefon sızıntıları ile ünlü olan Evan Blass (@evleaks) VentureBeat’de  yayınlanan raporunda açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Note 8 ile ilgili renk seçeneklerini öğrenmiştik. Evan Blass şimdi Note 8 ile ilgili tüm detayları ortaya koyarak telefon ile ilgili işlemcisi,ram,batarya ve kameranın özelliklerini de paylaşmış oldu.

Galaxy Note 8’in özellikleri

Bir çok kez telefon konusunda önemli bilgileri paylaşan Evan Blass, paylaştığı bilgiler doğrultusunda akıllı telefonlar konusunda akıllardaki soru işaretlerine ışık tutuyor. Evan Blass’a göre Galaxy Note 8’in özellikleri şu şekilde olacak. Ekranı S8 Plus’a göre daha büyük 6,3 inç süper Amoled modeline sahip olarak gelecek.

Galaxy S8 den esinlenerek tasarlanmış olan ekran çözünürlüğü ise 1,440*2,960 olacak. Telefon boyutları 18,5:9 oranı ile karşımıza çıkacak. Qualcomm Snapdragon 835 ve Exynos 8895 çipi ve 6GB Ram ve 64 GB dahili depolama alanı ile isteğe bağlı microSD ile de genişletilebilecek depolama alanına sahip olabilecek.

Evan Blass (@evleaks) VentureBeat’de  yayınlanan raporunda Note 8 için en önemli özelliğin kamera yapısı olduğunun altını çizdi. Note 8 karşımıza çift kamera ile çıkacak ve her iki kameranın da 12 MP sensörle destekleneceğini belirtti. Bu 2 kameradan birinin daha geniş açılı özelliği ile  f /1,7 diyafram olup çift piksel otofokus özelliği diğeri ise j/2,4 diyafram ve 2x optik zoom telefoto lens ile karşımıza çıkacak.

Batarya konusunda ise verilen bilgi 3.300 mAh olacağı yönünde. Tanıtım sonrası Eylül ayında ilk olarak ADB’de satışa çıkacak oln Note 8 renk seçeneğinde Orkide Gri ve Derin Deniz Mavisi olacak. ADB sonrası bir kaç ay sonra ise önce Avrupa ve akabinde tüm dünya da vitrindeki yerini alacak.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir