Kategoriler
Nasıl yapılır

Galaxy S8 Kırmızı Ekran Problemi Nasıl Düzeltilir?

Teknolojik cihazlar hayatımızda son zamanlarda oldukça önemli bir yere sahip olmuşlardır. Özellikle telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir, fakat bir teknolojik ürün ne kadar kaliteli olsa bile bize bazı zamanlar arızalar yaşatabilir, hatta çalışmaz bir hale gelebilir. Kullandığımız telefonun çabuk bozulmasında ya da hemen arıza yapmasında bazı etkenler yer almaktadır bunlar arasında, telefonumuzun özellikleri, telefonun kalitesi, telefonun dayanıklı olması yer almaktadır.

Galaxy S8 Kırmızı Ekran Problemi Nasıl Düzeltilir?

Telefonlar çeşitli nedenlerden dolaylı arızalar yaparlar, telefonu sürekli yere düşürmek bazı özelliklerinin çalışmamasına ya da dokunmatik ekranlı telefonlarda telefonun dokunmatik ekranının bozulmasına sebep olabilir.
Günlük hayatta telefonumuzu hepimiz yere düşürmüşüzdür, ilk başta telefonumuza bir şey olmamış gibi görünebilir fakat ilerleyen zamanlarda telefonumuzu daha sık düşürmeye başladığımızda telefonumuzun ekranın gidip geldiğini ya da farklı bir renk aldığını gözlemleriz. Hatta bazı telefonlarda düşürmeden kaynaklı telefon uygulamalara kendi kendine girmeye bile başlayabilir. Bu tür olayların olmaması için telefonumuzu özenli kullanmalı ve yere ya da suyun içerisine düşürmemeye telefonumuzun fazla rutubetli yerde kalmamasına özen göstermeliyiz.
Telefonlarda genel olarak ekran sorunları teknik arıza olsa bile telefonun kendi kusurundan dolayı da kaynaklanıyor olabilir. Samsung Galaxy S8’de ise ekran bazı durumlarda kendiliğinden kırmızı bir hal almaktadır. Telefonda beyaz renkte görünmesi gereken bölümler kırmızı renkte görünebilir ya da kırmızıya yakın bir ton almış olabilir. Bu tür sorunlar Galaxy S8 kullanıcıları tarafından şikayet edilmektedir. Galaxy S8 kullanıcıların bu sorunu gidermesi için birkaç yöntem vardır. Bu yöntemlerden birisi telefonun ayarlar bölümünden ekran seçeneğine tıklamak ve ekran modu kısmına girip daha sonra gelişmiş seçenekleri tıklayıp bu seçenekten sonra bir renk tablosu açılacaktır ardından kırmızı rengin olduğu butonu kısarak kırmızı ekran sorununu gidermek olabilir. Bu işlem sonucunda telefonda artık kırmızı ekran sorunu yaşanmayacaktır.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir