Kategoriler
İnternet

Google Ödüllü Anketler Türkiye’de

Dünyada bir süredir aktif olan Google uygulaması, artık Türkiye’de de aktif! Google Opinion Awards olarak bilinen uygulama, ülkemizde Google Ödüllü Anketler adıyla kullanıma açıldı.

Google Ödüllü Anketler

Anket uygulamasıyla milyonlarca aktif internet kullanıcısına mobil cihazlar üzerinden çeşitli anketler yayınlayan Google, Türk kullanıcıları da unutmadı. Tablet ve akıllı telefon kullanıcı sayısı yoğun olan bölgeleri seçen Google, Ödüllü Anketler uygulamasıyla artık yayında. Çeşitli marka, ürün ve hizmetler hakkında kullanıcıların fikrini alan genel anket uygulamasının ucunda bir de ödül var. Kullanıcı, Google anketlerini doldurarak hem fikrini beyan edebiliyor ve markanın gelişmesine katkıda bulunuyor hem de anket ödülü kazanabiliyor.

Ciddi bir kazanç sistemi sunan Google ödüllü anketleri uygulaması mobil mağazalarda ücretsiz. Ve artık Türkçe! Ancak ödüller nakit para olarak verilmiyor. Google Play kredisi olarak ödül kazanabiliyoruz. Böylece puan biriktirerek ücretli uygulamalara para ödemeden sahip olabiliyoruz. Yüksek fiyatlı uygulamaları bir süredir almayı düşünüyor ancak pahalı olduğundan bir türlü alamıyorsanız, ödüllü anketler ile para puan biriktirin. Herhangi bir Android uygulaması veya oyununa böylece ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken telefonunuzdan Google Ödüllü Anketler uygulamasını indirmek. Google hesabınızla uygulamaya girin ve anketleri yanıtlamaya başlayın. Mevcut tüm anketler size bir bildirimle gösterilecek. Kısa sürede yeni anketleri cevaplayın. Anket profili oluşturmanız için kişisel soruları doğru cevaplandırmanız gerekiyor. Böylece ortalama haftada 1 kez profilinize uygun anketleri uygulamada görebilirsiniz. Anket başına kazanabileceğini ortalama Google Play kredisi ise 1.79 TL.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir