Kategoriler
Nasıl yapılır

Facebook’tan video nasıl indirilir ?

Facebook videoları nasıl indirilir ? sorusunun cevabı oldukça merak ediliyor. Bu makalemizde Facebook video indirme yolları hakkında bilgi vereceğiz.

Facebook dünyanın ilk ve en büyük sosyal medya platformlarından biri. Kullanıcı sayısının çokluğuna bağlı olarak bir o kadar da video yer alıyor. Şimdi sizlere Facebook video indirme işlemi nasıl yapılır ? bunu anlatacağız. Öncelikle videoları indirmek için herhangi bir program kullanmayacaksınız. Hatta bir eklenti de kullanmayacağınızı belirtmek isteriz. Bildiğiniz gibi Facebook videolarının yanında indir butonu yer almıyor.

Programsız  Facebook video indirme yolları – Facebook video indir

Facebook’tan video nasıl indirilir ? adımlarını sırasıyla uygulamanızı öneririz.

1.Adım:  Facebook video indirme indirme işlemi için öncelikle video linkini bulunuz.

facebook-video-indirme

2.Adım: Facebook video linkini bulduktan sonra videoyu oynatınız. Video oynatılırken video üzerine gelip sağ tıklayınız.  Karşınıza küçük bir pencere açılacak. Burada  “Show Video URL” butonuna tıklayınız ve ardından Url’yi komple kopyalayınız.

facebook-videolari-nasil-indirilir

3.Adım:  Üçüncü adımda ise internet tarayıcınızda yeni bir sayfa açınız. Daha sonra adres çubuğuna gelerek “www” uzantısını siliniz ve ardından  “mbasic” yazınız.

facebook-programsiz-video-indirme

4.Adım: Dördüncü ve son adımda ise videoyu yeniden oynatmanız gerekiyor. Video üzerine gelin ve oynatmaya başlayın. Sonra video üzerine gelip sağ tıklayınız. Bu işlemden sonra karşınıza küçük bir pencere açılacak. Açılan pencerede “Video Olarak Kaydet” seçeneğine tıklayın.  Daha sonra video indirme işleminiz başlayacak.

facebook-videosu-nasil-indirilir

Programsız olarak Facebook video indirme işlemi bu kadar.  Dört adımda resimli olarak videoları nasıl indireceğinizi sizlere aktarmış olduk. Platform üzerinde yer alan bütün videoları bu şekilde indirebilirsiniz.  Konu hakkında herhangi bir sorunuz olursa konu altına yazabilirsiniz.

YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır ? işlemini ilgili bağlantıdan okuyabilirsiniz.

“Facebook’tan video nasıl indirilir ?” için 2 yanıt

Facebook’tan video nasıl indirilir çok merak ediyordum. Herkes video indirdiğini söylüyordu. Sayenizde ben de bilgi edinmiş oldum. Teşekkürler teknoloji haberleri

Facebook’tan video indirmek aslında çok kolaymış. Ancak bilmediğim için zor sanıyordum. Sayenizde öğrendim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir