Kategoriler
Nasıl yapılır

Facebook Gizli Mesajlar Nasıl Görünür?

Sosyal medya insanlar tarafından en çok kullanılan bir iletişim aracı haline gelmiştir. Şuan kullanmakta olduğumuz birçok sosyal medya aracı bulunmaktadır. Sosyal medyalar mesajlaşma, fotoğraf ve video paylaşma, haberleşmek, güncel konuları paylaşmak için kullanılmaktadır. Sosyal medyaların en önemli özelliği bildiğimiz üzere iletişimdir. İnsanlar İnternet üzerinden birbirleri ile kolayca iletişim kurabilir hale gelmiştir, sosyal medyaların payları iletişim üzerinde etkili olmuştur.

Facebook günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisidir, 2004 yılında Mark Zuckerberg tarafından bulunmuştur, geçmişten günümüzde Facebook üzerine binlerce güncelleme yapılmış ve yenilikler getirilmiştir.
Akıllı telefonların daha çok kullanılması ile Facebook Messenger özelliği eklenmiş, daha hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurulmaya başlanmış ve Facebook mesaj bölümü Facebook ana ekran ile ayrılmıştır.

Facebook Gizli Mesajları görme

Size anlatacağımız adımları takip ederek Facebook Gizli Mesajlar görüntüleme özelliğini aktif etmiş olacaksınız. Bilgisayar üzerinden Facebook hesabımıza giriş yaptığımızda mesajlaşma ve diğer işlemler bölümleri aynı ekran üzerinden açılacaktır fakat Android ya da İOS işletim sistemli bir telefondan Facebook hesabımıza giriş yaptığımızda Messenger uygulamasını da yüklemek ve Messenger aracılığı ile mesajlaşma işlemini yapmak zorundayız. Facebook telefonlarda ilk kullanılmaya başlandığı zamanlar mesajlaşma bölümü ve Facebook ana ekran bölümü tek bir uygulama üzerinden ya da İnternet sitesi aracılığıyla giriş yapılıyordu ayrıca mesajlaşma sistemi şuan kullandığımız sistemden biraz farklıydı. Şuan Facebook üzerinden tanımadığımız birisine mesaj göndermek istediğimizde ilk önce mesajımız gizli bir ileti halinde gönderilecektir. Kullanılan ilk Facebook uygulamasında bu sistem gizli olarak işlemiyordu.
Facebook Messenger uygulaması üzerinden tanımadığımız kişiler tarafından aslında Facebook hesabımızda ekli olmayan kişiler tarafından gönderilen mesajların görüntülemek için Messenger uygulamasına girip Mesaj İstekleri bölümüne bakmamız gerekmektedir, bu bölümde gizlenmiş mesajları reddedebilir ya da kabul edip cevap yazabiliriz. Facebook Gizli Mesajlar özelliğini aktif edemediyseniz buradan yardım talebinde bulana bilirsiniz.

 

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir