Kategoriler
Nasıl yapılır

Android Rehberini iPhone Rehberine Nasıl Aktarabiliriz?

Cep telefonları kısa bir zaman içerisinde oldukça çok gelişme göstermiştir. Cep telefonları kullanılmadan önce kablolu ev ya da iş telefonlarında rehber özelliği bulunmamaktaydı, eskiden rehberler bir ajanda ya da alfabetik sıraya göre hizalanmış isimlerin bulunduğu telefon rehberleri bulunmaktaydı, insanlar bu rehberlere iletişim kurmak istedikleri insanların numaralarını kayıt etmekteydi, tabi kayıt işlemleri defter ve kalem araçlarıyla gerçekleşmek-teydi, telefonun kısa bir süre içerisinde gelişme göstermesiyle telefon rehberleri oluştu, insanlar elektronik ortama telefon numaralarını kayıt edip istedikleri insanın numarasını tek bir işlemle bulur hale gelmiştir, kısa bir zaman önce bu kadar gelişmiş telefon operatör ve cep telefonu özellikleri bulunmamaktaydı, akıllı telefonların icadı ve operatör şirketlerinin insanlara sundukları kampanyalar, kolaylıklar telefon rehberlerini genişletmiş ve iletişim kolaylığı sağlamaktadır.

Android Rehberini iPhone Rehberine aktarma

Android telefon işletim sistemleri daha geniş markalardaki telefonları kapsamaktadır, Samsung, General Mobile, Asus, Huawei, Sony, LG android sistemli telefon markalarındandır, İOS sistemli telefon markası ise iPhone firmasının ürettiği telefon cihazlarıdır. İki işletim sistemi de birbirinden farklı özellikler taşımaktadır bu sebepten dolayı telefon rehberlerini birbirine aktarmak ve kopyalamak biraz sorunlu işlemlerdir. Android işletim sistemli bir telefon kullanırken iPhone telefon modellerinden birini kullanmaya başlamak, telefonun rehberini Android işletim sistemindeki telefon rehberinden iPhone markasındaki bir telefon markasına aktarmak zahmetli bir işlem olacaktır, aynı zamanda Google Play ya da App Store işlemlerini de yenilemek gerekecektir.

Telefon rehberini aktarmak için operatör şirketinin sunduğu rehber taşıma hizmetlerinden faydalanmak gerekli olabilir.Telefon rehberini sim kartına kopyalamak telefon rehberini taşımak için kolay bir yöntem olacaktır. Android işletim sistemindeki telefon numaralarını sim kartına taşıdıktan sonra İOS işletim sistemli iPhone marka telefonunuzda kullanmaya devam edebilirsiniz.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir