Kategoriler
Mobil

Zenfone 4 özellikleri belli oldu

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde tam olarak sızdırılmayan ama bir takım özellikleri belli olan Zenfone 4 modelinin özellikleri GFX Bench’te göründü. Telefonun başarılı olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

ASUS şirketi Yanlışlıkla sızdırdığı sanılan  Zenfone 4, Zenfone 4 SelfieZenfone 4 Pro ve Zenfone 4 Max modellerini geçtiğimiz günlerde haberini yapmıştık. Şimdi ise ASUS’un diğer modeli olan  Zenfone 4, GFX Bench‘te göründü. Bu bilgiler sayesinde telefonun öne çıkan özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Zenfone 4 özellikleri neler

GFXBench görüntülerine baktığımızda 5.5 inç boyutlu bir ekrana sahip olacak ve Full HD çöznürlük sunacak. Snapdragon 630 işlemcisi ile birlikte 2.2 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli olacak ayrıca  Adreno 508 GPU ve 4 GB RAM ile birlikte gelecek olan cihazda 64 GB depolama alanı bulunuyor.

Daha önce ki sızdırılan bilgilerde telefonda çift kamera olacağı söylenmekteydi yalnız görüntüye baktığımızda 12 MP‘lik tek kamera yerleştirildiği görünüyor. Cihazın önünde bulunan kamera ise 8 MP olduğunu hatırlatmakta fayda var. Android olarak gelen cihazın Android Nougat 7.1.1 sürümü ile gelmesi bekleniyor.  Cihazın batarya konusunda GFX Bench‘te  yer verilmese de elde ettiğimiz haberlere göre 3300 mAh pile sahip olacağı yönünde.

Son olarak cihazın 17 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenirken 4 GB RAM‘e sahip olan sürümü 499 € civarında satılması ön görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir