Kategoriler
Mobil

Xiaomi Mi Mix 2 konsept tasarımı

Çıkmasına çok az bir zaman kala Mi Mix 2 için gösterime sunulan konseps tasarımı yayınlandı. Daha önce çıkan Mi Mix modeli çerçevesiz ekranıyla ilgi odağı olan 2. model şimdiden heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz yılda ekim ayında duyurulan Xiaomi Mi Mix, çerçevesiz ekranıyla büyük ilgi odağı olan cihazın, kısa bir süre içinde akıllı telefon pazarında en çok ses getiren cihazlardan biri oldu.

Basına sızdırılan cihazın uzun süredir özelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mi Mix 2 modelinin üst seviye performans ve donanımla karşımıza çıkması beklenirken, en çok merak edilen konulardan biride cihazın tasarımı olduğunu söylemekte fayda var.

Xiaomi Mi Mix 2 için konsept tasarımı yayınlandı!

Facebook üzerinden yayınlanan Xiaomi’nin yeni akıllı telefonuna ait Mi Mix 2 için hazırlanan görseller dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck, tarafından konsept tasarımı yayınladı. Her ne kadar cihazın tasarımı Samsung’un Galaxy S8 serisine benzerlik göstermiş olsa da, Mi Mix modeli ile benzerlik taşıyarak ince bir yapıda olması, cihazın benzerlik taşıması olağanca mümkün ancak tamamen kendi tasarımını koruduğu çıktığında daha net ortaya çıkacaktır.

Donanımsal özellik konusunda da iddialı bir şekilde çıkmaya hazırlanan cihazın özellikleri göz dolduracak şekilde. Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisi ile gelecek olan cihazın grafik biriminde ise Adreno 540 desteklenmesi ayrıca 6 GB RAM ile güçlendirilmiş olarak çıkması bekleniyor.

Eylül ayı içerinde tanıtılması ön görülen Mix 2’nin 19 megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya sahip olması beklenirken 4500 mAh kapasiteli bir bataryaya ile güclendirilmesi bekleniyor. Şimdili cihaz hakkında elde edilen verile bunlar bilgi aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir