Kategoriler
Mobil

LG Q6 İngiltere’de Satışa Sunuldu

Yakın bir zamanda piyasalara çıkacak olan LG V30, Güney Koreli üreticinin, Full Vision olarak adlandırdığı neredeyse çerçevesiz görüntüyü tüketicilere sunan ikinci akıllı telefonu olmayacak.

Bu ünvan,sadece LG G6 adlı amiral gemisinin daha küçük, daha düşük versiyonu olarak geçen ay açıklaması yapılan LG Q6’nın oldu.

LG Q6 artık İngiltere’de satışa sunuldu hemde  Sim kilitsiz olarak bir LG Q6 satın almak isteyenler bu cihaz için sadece 2.700 £ ödemesi gerekecek. LG Q6 şu için yalnızca Clove ve Carphone Warehouse mağazaların da satılmaktadır ancak Carphone Warehouse mağazalarında olan cihaz, İngiltere pazarı için özel  Platinum renk versiyonuna sahip. Ayrıca perakendecilerin her iki renk seçeneği renk seçeneği mevcut.

Operatörlerde dahil edilecek

Gelen haberlere göre LG Q6’nın 21 Ağustos tarihinde Avrupa da satışa sunulması bekleniyor. Gelen iddialara göre cihazın Euro bölgesinde sim kilitsiz versiyonu için fiyatı 349 euro olacak. LG Q6 ayrıca Vodafone ve diğer büyük operatörler de dahil tüm perakende kanallarından  satışa sunulacak.

LG Q6 akıllı telefonun 5.5 inçlik 18: 9 sahip dokunmatik ekranı, Snapdragon 435 yonga seti, 3GB RAM, 32GB genişletilebilir dahili depolama alanı, 13 Mega Piksel ana kamera, 5 Mega Piksel selfie kamerası v ebatarya olarak ta  3.000 mAh  bulunuyor. Cihaz, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile geleceği açıklandı. Bizi takip etmeye devam edin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir