Kategoriler
Mobil

Xiaomi Mi Mix 2 duyuruldu!

Uzun zamandır haberini yapmış olduğumuz ve merakla beklenilen Xiomi’nin yeni telefon modeli olan Mi Mix 2 Rasmen duyuruldu. İşte merakla beklenilen Xiaomi Mi Mix 2 hakkında tüm detaylar!

Çerçevesiz ekranıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başlayan son zamanlarda yıldızı parlayan Xiomi, yeni amiral gemisi Mi Mix 2 modelini resmi olarak duyurdu. Uzun zamandır çeşitlik özellikleriyle servis edilen Xiaomi Mi Mix 2 güçlü donanımı ve mükemmel tasarımıyla gönülleri fethetmeyi başardı.

Tüm detaylarıyla Xiaomi Mi Mix 2!

Bu zamana kadar çıkarmış olduğu tüm telefon modelleriyle adeta devlerle yarışan Xiaomi, kullanıcıların ilgisini çekerek telefon pazarında hızlı bir çıkış yakalayarak liderlik tahtına gözünü dikti. şimdi ise Xiaomi Mi Mix 2 ile tekrar gündeme gelen Xiaomi, tamamen çerçevesiz 18:9 ekran ekranla tasarım harikası yeni telefon şimdiden ilgi odağı olmayı başardı.

5.99 inç büyüklüğüne sahip yepyeni bir ekranla öne çıkan Mi Mix 2, diğer modele göre %12 daha küçük bir tasarımıyla geliyor. Üstelik iphone 7 plus modeliyle aynı ekrana sahip olmasına rağmen Mix 2, 5.5 inç ekranıyla %7 daha küçük. Telefonun ön yüzünü tamamen ekran kaplarken yakınlık sensörünü gizleyen yeni bir ahize teknoloji sitemi kullanarak tamamı ekran görüntüsü vermektedir.

Xiaomi Mi Mix 2, 6 GB RAM ile gelen Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alıyor. Xiaomi Mi Mix 2, 64, 128 ve 256 GB depolama kapasitesi ile birlikte 3 farklı depolama alanı ile kullanıcısıyla buluşmayı bekliyor. 4 açılı OIS destekli Sony IMX386 sensörüne sahip kamerası 12 Megapiksellik çözünürlüğüyle gelirken 1.25 mikron farklı pixellere sahip olarak çıkıyor.

4 tarafı kavisli bir gövdeye sahip olan Xiaomi Mi Mix 2 modeli 7000 serisine ait tamamen alüminyum çerçeveden imal ediliyor. LTE modemleri

desteklenirken 6 mod ve 43 band desteği ile gelen telefonun diğer modellerde eksiklik olan özelliği bu telefona konumlandırılmış durumda.

Bununla birlikte Special Edition  sürümünü de tanıtıma sunan Xiaomi beyaz renkli kasası, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesi ile birlikte geliyor. Yeni telefonun fiyatı ise  500 dolardan başlayıp 730 dolara kadar çıkabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir