Kategoriler
Mobil

Xiaomi Mi Mix 2, 3D yüz tanıma özelliği olacak mı?

Yüz tanıma teknolojisi daha önce diğer telefon modellerinde denenmişti fakat 3D olarak Xiaomi Mi Mix 2, kullanıcılarına farklı bir deneyi sunmak istiyor.

Xiaomi‘in yeni amiral gemisi akıllı telefonlar hakkında haberler ve söylentiler halen gelmeye devam ediyor. Xiaomi de bu hızın etkisine katılıyor. Eylül ayında resmi olarak açıklanacağı iddia edilen Xiaomi Mi Mix 2‘nin 3D yüz tanıma özelliği ile gelebileceği iddia ediliyor.

Bu ilk deneme değil

Xiaomi Mi Mix 2‘ye ait olduğu iddia edilen bir ekran görüntüye göre kullanıcının ekran kilidini açmak için bir yüz tanıma ikonu olduğu iddia ediliyor. Weibo’dan gelen bilgilere göre,sadece bu özellik MIUI 9’da uygulanan bir özellik olacak. Böylece arayüzün en son sürümünü alacak olan tüm diğer Xiaomi telefonları için kullanılmayacağını açıkladı.

Gelen bu bilgilerin ve görüntülerin  çok fazla ayrıntıyı ortaya çıkarmadığından dolayı Samsung’un Galaxy Note7 ile gerçekleştirdiği  sonuçta Galaxy S8’e aktarılan daha basit bir çözüm olmasını temenni ediyoruz.

Ekran görüntüsünde, iddia edildiği gibi Xiaomi Mi Mix 2’nin kilit ekranı gösteriliyor. Ancak Xiaomi Mi Mix 2’nin tüm detaylarını Eylül ayında yapılacak tanıtımından sonra netlik kazanacak gelen bilgiliri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz bizi takip etmeye devam edin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir