Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy Note 8 resmi paylaşımları başladı

Samsung’un yeni çıkarmaya hazırlandığı amiral gemisi olan Galaxy Note 8’in tanıtılmasına sadece sayılı günler kala artık resmi paylaşımlar da gelmeye başladı.

İlk iki paylaşım modelin iki önemli özelliğini gözler önüne seriyor. İddialı özellikler İlk olarak gelen paylaşım arka kameranın optik yakınlaştırma özelliği 13Mega Piksel çözünürlüğünde çift kamera özelliğine sahip olan cihazın 2x optik yakınlaştırma yapacağı ve yazılım desteği ile 10x seviyesine çıkacağı daha önceki yazılarımızda yazmıştık.

Şimdiye kadar çıkanları en iyisi

İkinci video ise S-Pen üzerine yoğunlaşıyor. Galaxy Note serisinin sembol aracı olan S-Pen bugüne kadar hep geliştirildi ve hep daha iyisi ile karşımıza çıktı. Hassas çizimler dikkat çekiyor. S-Pen teknolojisinde imzası olan Wacom’un 8192 hassasiyet seviyesinde tabletleri mevcut.

Bu bakımdan çok daha hassas bir S-Pen kalem şaşırtıcı olmayacak. Ayrıca. Nokia 9 için ilk işaret geldi Özellikle iPhone 8 ile kapışması beklenen Galaxy Note 8 modeline Samsung da ayrı bir önem veriyor. Genelde Galaxy S serisinde görülen özellikler aynı yıl Galaxy Note serisine gelirdi. Bu kez Galaxy Note 8 tek başına çift kamera avantajını kapmış durumda. 6.3 inçlik 2960×1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran ile gelecek olan cihaz Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB RAM, 64GB depolama alanı batarya ise tam olarak, 3300mAh kapasiteli, Iris tarayıcı gibi özellikler olması bekleniyor. 15 Eylül itibariyle de satışa sunulacağı açıklandı. Bizi takip etmeye devam edin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir