Kategoriler
Mobil

Xiaomi Mi Dünyaya açılıyor

Xiaomi Mi serisi Nisan ayın da duyurulmuştu. Cihaz ilk olarak Çin ve Rusya’da satışa sunulmuştu. Özellikleri ve fiyatı ve özellikleri nedeniyle  kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Şuan ise tüm dünya da satışa çıkacak Xiaomi Mi 6 Cam ve Seramik olmak üzere iki ayrı özelliğe sahip Mi6 Cam sürümü, 6GB RAM  64GB RAM ve 6GB RAM 128GB RAM ile iki farklı seçenek ile kullanıcılara sunuluyor. Mi 6 Cam modelinde üç farklı seçenek ile piyasalara çıkacak Siyah, Mavi ve Beyaz olmak üzere  kullanıcılara sunuluyor.

Mİ 6 SERAMİK DEPOLAMA ALANI

Mi 6 Seramik, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip kıvrımlı ve seramik tasarımı ile tek bir özellik ile beraber geliyor. Seramik Mi 6’nın görünümünü ise  8 Moh sertlikle inşa edilmiş çift arka kameranın etrafındaki 18 karat altın oluyor. Mi 6 Seramik için tek renk seçeneği ise  siyah olarak gelecek.

CİHAZ ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Mi 6, 2,45 GHz  Snapdragon 835 işlemcisine sahip. Mi6 1920  1080 çözünürlüğe sahip 5.15 inç ekran ve Adreno 540 grafik birimi ile kullanıcılara sunuluyor. Ön tarafta ise parmak izi okuyucusu camın altına yerleştirilmiş Telefon kamera özellikleri ise 12 Mega Piksel  12 Mega Piksel çözünürlükte çift arka kamera ile geliyor.

Bir kamera 4 eksenli optik görüntü sabitleme özelliğine sahip diğer kamera ise 2X kayıpsız yakınlaştırma yapabilme ve  lens özelliği ile kullanıcılara sunuluyor. Ön kamerası ise 8 Mega piksel çözünürlüğe sahip. Xiaomi Mi 6, Android 7.1.1 Nougat ile beraber geliyor. Ülkemizdeki fiyatı ise 1.999 ile 2.400 lira olacağı bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir