Kategoriler
Mobil

Vivo Selfie Uzmanı Telefonu V7+’ı Tanıttı

Merkezi Çin’de bulunan telefon imalatçısı Vivo şirketi, 24 MP kamera özelliği bulunan yeni selfie uzmanı telefonu V7+’nın tanıtımını yaptı. V7+ cihazı özellikli kamera desteği sayesinde selfie çekmeyi sevenlerin kısa süre içinde yüzünü güldürecek gibi duruyor.

Son zamanlarda sıkça rastlanan çerçevesiz telefon üretimi akımına uyan Vivo V7+ telefonunun, 5.99 inçlik ve 18:9 full HD çözünürlük özelliği bulunan bir ekranı bulunmakta. Buradan anlaşıldığı üzere V7+’ nın ekranı gayet büyük özellikte. Vivo V7+’nın telefon kutusunda Android Nougat’ın en son çıkan sürümü Android 7.1.2′ de bulunuyor.

Telefonun en önemli ve tanıtımında en fazla öne çıkarılan özelliği ise selfie telefonu olması. Vivo V7+ telefonu 24 MP çözünürlük imkanı sunan ön kamerası sayesinde ‘ay ışığı’ flaşa ve yüz güzelleştirme 7.0 gibi oldukça önemli niteliklere de sahip bulunmakta. V7+ telefonunun ön yüzünde bulunan 24 MP kamera özelliği yanısıra, arka yüzünde de 16 MP kamerası bulunuyor.

Vivo V7+’nın sahip olduğu özellikler

Cihazın işlemcisi Snapdragon 450, 4GB ram bulunmakta, depolama alanı olarak 64 GB özelliğe sahip, cihazın ekran çözünürlüğü 5.99 inç full HD, arka kamera 16 MP ön kamera ise 24 MP çekim imkanı sunmakta, telefonun pil ömrü ise 3225 mAH özelliğe sahip. Telefonda önemli bir ayrıcalık olarak çift sim kart özelliği de düşünülmüş.

Vivo V7+ cihazı 4G Volte ve Hi-Fi ses özelliğine de sahip. Vivo V7+ telefonunun 15 Eylül tarihinde uluslararası olarak çevrimiçi mağazalarda satışını yapmaya başlayacak. Cihaz görünüm açısından siyah ve altın renk seçenekleri dahilinde satılacak. Vivo şirketi V7+’nın piyasa satış fiyatını ise 342 dolar olarak belirledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir