Kategoriler
Mobil

Turkcell T80 Satışa Sunuldu

Turkcell T80 daha önce çıkan diğer Turkcell modelleri arasında en çok yeniliğe giden model oldu. Yeni satışa sunulan telefon özellikleriyle rakiplerine karşı geride kalmadı.

Turkcell markasının en yeni akıllı telefonu T80, satışa çıkarıldı. Yüksek teknolojiye sahip olmasının yanı sıra kolay kullanım sunan ara yüzü ile dikkatleri çeken Turkcell T80, aynı zamanda ince tasarımıyla geniş imkanlar vaat ediyor. 3 boyutlu fotoğraf çekme özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçen T80, çift arka kameraya sahip.

Turkcell T80 Özellikleri

Çok daha canlı görüntüler çekilmesinde etkili olan ürünün ön kamerasında ise flaş destekli 13 megapiksel kamera bulunmaktadır. Böylelikle karanlık ortamlarda kolay bir şekilde öz çekim (selfie) yapılması da mümkün hale gelmektedir.

Turkcell T80 akıllı telefon modelleri arasında kamerasının yanında ekran görünümü ile de fark yaratmaktadır. Ekran koruyucu hediyeli olan akıllı telefonda 2 GB Ram ve 16 GB dahili hafıza bulunmaktadır. Bununla birlikte 128 GB micro SD artırılabilir hafıza desteği de sunulmaktadır. 1920X1080 ekran çözünürlüğü olan T80, 5,2 inç Full HD ekran ile keyifli görüntüler izlemeyi vaat etmektedir.

Derinlik efektinin yanında istenilen noktaya odak yapılma özelliği ile çok daha kullanışlı hale gelen Turkcell T80, markanın da en iyi ürünü olarak ifade edilmektedir. Son derece hızlı bir şekilde işlemlerin yapılması sağlayan ürünün zarar görme seviyesi de çok üst sınırdadır.

Çeşitli Turkcell uygulamalarıyla zenginleştirilmiş olan T80, TV+ yardımıyla televizyon keyfi sunarken Fizy üzerinden şarkı indirilmesini de sağlamaktadır. Çekilen üç boyutlu fotoğraflarında LifeBox içinde saklanması mümkündür. Dergilik uygulaması üzerinden yüzlerce derginin okunması sağlanırken sanal gerçeklik özelliği de bulunmaktadır. Satışa sunulan Turkcell T80 ile teknolojinin her imkânı çok daha basit bir şekilde kullanılabilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir