Kategoriler
Mobil

Sony Xperia XZ1 ve XZ1 compact fiyat ve bilgileri sızdırıldı

Japon teknoloji devi olan Sony’nin IFA 2017 basın toplantısını 31 Ağustos’ta  şirketin etkinlik sırasında Xperia XZ1 ve XZ1 Compact akıllı telefonlarını duyurması bekleniyor.

Her iki akıllı telefon hakkında ise sadece şu ana kadar birkaç sızıntı ve haberlere konu oldu ancak bütün bu süre içinde hiç bir güvenilir kaynaktan, bu iki akıllı telefonun fiyatları ile ilgili bilgi ortaya çıkarılmadı. Şimdilerde ise gelen haberlere göre Roland Quandt Twitter’daki hesabından Sony’nin yeni akıllı telefonlarının fiyat etiketlerini açıkladı. Roland Quandt’ın paylaştığı tweeter’e göre Sony Xperia XZ1’in fiyatı 600 euro olacak. Ayrıca Xperia XZ1 Compact’ın fiyatı ise 500 euro olacağı söylentileri ve iddialar söyleniyor.

Sony Xperia XZ1 ve XZ1 Compact Fiyatı

Bu fiyatlar diğer döviz kurları üzerinden hesaplandığında, ise dolar olarak 780 dolar ve 650 dolar civarına denk geliyor. Paylaşımı yapan Roland Quandt, henüz aktif olmasa da, Sony Xperia XZ1 ve Xperia XZ1 Compact’ın Amazon listelerinin bağlantılarını da paylaştı.

Bu arada Roland Quandt’ın paylaştığı Amazon listesi bağlantıları aktif olmasa da bu bağlantılar üzerinden Xperia XZ1’in resmi görsellerine ulaşıldı. Alışık olduğumuz Xperia tasarım çizgisini devam edeceğini  Xperia XZ1’in alt ve üstte geniş çerçevelere sahip olacağı anlaşılıyor.Bizi takip etmeye devam edin.

THN – Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir