Kategoriler
Mobil

Sony Xperia XZ1 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Amiral gemisi akıllı telefonlarında yavaş yavaş kendisini göstermeye başlayan akıllı telefon devi Sony, serilerini güncellemeye devam edeceği açıklamasından hemen sonra Sony Xperia XZ1 modeli üzerinde çalıştığını belirtmişti. Adının onaylandığı belirtilen Sony Xperia XZ1 akıllı telefonlarının, amiral gemisi modellerindeki açığı kapatacağı konuşuluyor.

Şimdiden yeni serinin özellikler konusunda bildiğimiz birçok önemli nokta var. Özellikleri konusunda zaten bilgiler elde ettiğimiz telefonların, tasarımları konusunda da geçtiğimiz günlerde fabrika görselleri yayınlanmıştı. Arka kısımda yer alan dev flaş bölümüyle dikkat çekeceği görülen akıllı telefonların şimdi ise render görüntüleri ortaya çıktı.

Sony Xperia XZ1 Yepyeni Görseller

İçerisinde Snapdragon 835 serisi işlemcilerine yer verecek olan akıllı telefon, son dönemin modasına uymuş gibi gözüküyor. Amiral gemilerinde çok sık görülen işlemcilerin, bu modelde de kullanılması zaten sürpriz değildi. Bunun dışında 4 GB RAM bellek, 3000 mAh değerinde batarya ve 19 MP değerinde tek arka kamera gibi bilgiler var. Özelliklerden bahsettikten sonra paylaşılan render görüntüleriyle beraber tasarımlar konusunda bilgi verelim.

Sony Xperia XZ1

Tasarım konusunda da standart Sony Xperia kalın tasarımına yer verileceği ve arka kısımda çok geniş bir flaş ışığı kullanılacağı görülmekte. Tek geniş arka kamera ve silidir kenarlarla beraber Sony akıllı telefon ruhunun yansıtılacağı kesin. Sony Xperia XZ1 tasarımı hakkında daha fazla bilgi vermek yerine sizleri görsellerle baş başa bırakalım. Ayrıca render görselleri olarak aktarılan bu görsellerin, fabrika çizimlerinden esinlenilerek hazırlandığı ve tasarımın konsept değil beklenen tasarım olarak değerlendirildiğini ve tanıtım tarihinin de 31 Ağustos tarihinde olduğunu da hatırlatalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir