Kategoriler
Mobil

Beklenen Telefon Huawei Mate 10 Görücüye Çıktı

Telefon ve teknoloji meraklılarının büyü bir heyecanla beklediği Huawei Mate 10‘un son tasarlamış hali internette patladı. Fotoğrafları tün internet sitelerine sızdırılan Huawei Mate 10 görselliği ile ve taşıdığı yeni özellikler ile görenleri kendisine hayran bıraktı. Estetik ve de asil bir tasarıma sahip olan Huawei Mate 10 beklenenden çok daha önce meraklısıyla buluştu. Fotoğrafları piyasaya daha çkmadan sızdırılan telefonla ilgili yorumlar oldukça çarpıcı Akıllı telefon furyasında kendisini zirveye taşımaya hazırlanan telefon üreticisi firma sessizliğini koruyor. Telefonla ilgili fotoğrafların video eşliğinde internete düşmesinden sonra, akıllı telefon tutkunları için geri sayım başladı. Ekim aylarında piyasaya sürülmesi, beklenen Huawei Mate 10 yeni sürümü ile alkışları toplamayı başardı.

Huawei Mate 10 Yeni özellikleri İle Diğer Akıllı Telefonları Solladı

Huawei Mate 10’un yeni özellikleri internete sızan videoda ortaya çıktı. Beklentileri çok yükselten Huawei Mate 10, akıllı telefon piyasasına yeni bir soluk getireceğe benziyor. Meraklılarının büyük bir heyecanla ekim ayında piyasaya sürülmesini beklediği ve diğer akıllı telefon üreticilerinin Huawei Mate 10’un yeni özelliklerini görünce şaşırdıkları kulislerde konuşuluyor.

Teknik Özellikleri İle Huawei Mate 10

Huawei mate 10’da bulunana özelliklere inanamayacaksınız. Kişisel telefonunuz artık her şeyiniz olmaya aday. Gelecekten geldiği söylenen ve hayallerinizi süsleyecek kadar aktif bir telefon olacağı öne sürülen telefonun yüksek çözünürlüğü, pil süresi ve depolama ağı oldukça gelişmişe benziyor. Tüm bunların yanında ise Huawei ailesinde sıkça görmeye alıştığınız arka yüzdeki çift kamera uygulaması Huawei Mate 10 modelinde de mevcut. Akıllı telefonu daha ergonomik bir yapıya taşıyan Huawei yetkilileri piyasayı alt üst ederek, akıllı telefon çıtasını oldukça yükseğe çıkartacağa benziyor. Şimdi gözler ekim ayına çevrildi.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir