Kategoriler
Mobil

Sony Xperia XZ Premium Görüntüleri Sızdırıldı

Sony yeni amiral gemisi telefonu Xperia XZ Premium ‘u yakında piyasaya sürecek. Firma tanıtımından önce cihazın ilk görüntüleri internete sızdırıldı. İşte, daha önce görmediğiniz XZ Premium’dan detaylar…

Sony Xperia XZ Premium özel olarak üretilecek

2017’de piyasaya çıkması beklenen Sony’nin yeni telefonu, Sony‘nin sunumlarında ortaya çıkmıştı. Çinli internet blogu Weibo’da ortaya çıkan Xperia XZ Premium‘un kırmızı renkli kasası dikkat çekti. Görüntülere bakılırsa cihaz, özel renk seçenekleriyle gelecek. Renk varyantları sınırlı sayıda olacak ve bölgelere göre özel üretilecek. Sony Xperia XZ Preimum alıcısıysanız erken davranmanız gerekecek.

Xperia’nın son modeline dair sızan görüntülerde şimdilik kırmızı kasayı görebiliyoruz. Ateşn rengi, Solar Red HTC U11’i andırıyor. Kırmızı telefonlarda Sony bir ilk değil elbette. OnePlus ve Oppo üreticilerinden de daha evvel kırmızı kasalar gördük.

Telefonun Snapdragon 835 işlemci teknolojisi ile geleceğini ve 4K Triluminos özellikli 5.5 inçlik ekrana sahip olduğunu anlıyoruz. Xperia XZ Premium amiral gemisinin grafik tabanı, Adreno 540 GPU’dan güç alıyor. 64 GB depolama alanına ve 4 GB RAM hacmine sahip.

Telefonda 13 MP ön kamera ve OIS ile RGB renk sensörlü 19 MP arka kamera yer alıyor. Fotoğraf konusunda kaliteli bir ürün. IP68 sertifikasına sahip Sony Xperia XZ’de 3230 mAh pil gücü var. Ürün, kutusundan Nougat 7.1 ile çıkacak… Henüz çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmadı…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir