Kategoriler
Teknoloji

Snapchat Drone işine sardı

Snapchat uygulamasıyla meşhur olan Snap Inc , akıllı gözlük işinden sonra şimdi de Drone insansız hava aracına sarmış durumda.

Snapchat uygulaması ile meşhur olan şirket geçtiğimiz yıl Spectacles adlı çekim yapan gözlüklerini tanıtmıştı. Şirket bununla  yetinmeyip şimdi hava aracı olan Drone için yeni bir şirket daha satın aldığını duyurdu. Şirket yeni satın aldığı firmanın Los Angeles merkezli bir drone şirketi olan Ctrl Me Robotics olduğunu duyurdu.

Ctrl Me Dronesi adlı şirket ufak çaplı bir işletme olup daha çok film stüdyoları için özel tasarım dronelar üreten bir firma. Snap inc. şirketinin sürekli olarak robotic firma ve çekim yapan teknoloji firmalarını yakın plandan takip ettiğini ve bunu her platformda da dillendirmekten çekinmediğini biliyoruz.

Snap İnc. Ne Yapmak İstiyor

Gelecekteki projeleri ne bilmiyoruz ama Snap tarafından bu satın almalar sanırım pek yakında farklı estetik tasarımlı Dronelar ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Bu sayede çekim yapabilen teknolojileri daha çok hayatımızın içerisinde bulma ve görme şansını yakalayacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir