Kategoriler
Mobil

Sharp İle Google’nın Yeni Andiroid Telefonu Tanıtıldı

Dünya pazarın en önemli teknoloji şirketleri arasında bulunan  Sharp firması düşük fiyatlı akıllı telefonları yapmaya devam ediyor. Android One serisinden bir türlü vazgeçmek istemiyor.

Bu anlamda Alman devi ile el sıkışan Google, Japonya’da X1 olarak isimlendirilen Sharp‘ın telefonunu bu seri altına çıkarmaya devam edecek.

Cihaz Özellikleri

5.3 inç genişliğinde Full HD çözünürlüklü ve LCD ön panel üzerinde şekillenen mobil cihazın 32 GB kapasitesinde ve ayrıca dahili depolama alanı MicroSD kart yuvasıyla da yükseltebilirsiniz.

Cihazın işletim sistemi ise Qualcomm Snapdragon 435 octa-core işlemci ve 3GB kapasitesindeki RAM bellek oluşturuyor. Bataryası ise 3900 mAh batarya ile gelen telefonun 3 gün boyunca şarj etmeden kullanabileceği açıklandı.

Andiroid Nougat 7.1 işletim sistemi ile birlikte gelen cihazın arka yüzünde LED Flaş destekli 16.4 Mega Piksel kamera yer alıyor ön yüzünde ise 8 Mega Piksel çözünürlüğünde  bir kamera yer alıyor.

Ayrıca cihaz Suya ve toza karşı dayanıklı cihaz ise üç renk seçeneği ile geliyor. Beyaz, mor ve yeşil renk seçenekleri ile piyasalara çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca  Sharp X1’de parmak izi tanımlayıcı sensörün olmadığını sizlere açıklamakta fayda var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir