Kategoriler
Mobil

Şarjı en iyi giden telefonlar

Metal kasalar, daha ince ve estetik yönden güçlü tasarımlar artık akıllı telefon piyasasına hakim fakat bunun karşılığında yaptığımız fedakarlıklar ne olacak? Bir zamanlar her telefonun bataryasını değiştirmek mümkünken, yeni nesil telefonlarda böyle bir özellik bulunmuyor bile. Her ne kadar bataryalar devamlı geliştirilse de, yine de yeterli olmadığı durumlar var. Bu yazıda da en iyi Şarjı en iyi giden telefonlar konusuna değindik.

Şarjı en iyi giden telefonlar listesi

LG V20

Yaklaşık 3000 TL fiyat etiketiyle satılan LG V20, tam bir performans canavarı. Dev bir Quad HD ekrana, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci çipsetine ve 4GB RAM’e sahip telefon, çift ekranla geliyor. Hem 5.7 inç IPS LCD, hem de 2.1 inç IPS LCD ekranı bulunan 32GB hafızalı bu cihazda çift kamera da mevcut. Tabii bizi ilgilendiren asıl konu 3200mAh gücündeki oldukça başarılı bataryası. Üstelik bu bataryayı istediğiniz zaman takıp çıkarmanız, yenisiyle değiştirmeniz mümkün. Ayrıca V20’de 16MP ve 8MP iki tane ana kamera, 5MP de ön kamera yer alıyor. Cihaz Android 7.0 Nougat işletim sistemi yüklü olarak satılmakta.

LG G5

Güney Kore menşeli firma bu değiştirilebilir batarya konusunda en cömert olanlardan ve LG G5 de bu kategoriye dahil. Her ne kadar telefon çıktığı dönemde kronik hatalardan ötürü yoğun eleştiriye maruz kalsa da, performans olarak gayet başarılı, metalik kasalı bir cihazdı. Bataryasını değiştirme imkanı sunan LG G5, Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 5.3 inç Quad HD panel ve 32GB dahili hafıza gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Farklı tasarımıyla, devasa biçimde yükseltilebilir hafızasıyla ve başarılı çift kamerasıyla LG G5 hala Android akıllı telefon arayanlar için harika bir tercih diyebiliriz.

LG V10

Eğer zamanında LG G4’ten memnun kalmadıysanız, LG V10 sizi tatmin edebilir. 64GB hafızalı modeli 2000 TL altına satılan, güçlü Snapdragon 808 çipsetli ve 16MP arka kameralı telefon aynı zamanda değiştirilebilir 3000mAh bataryaya da sahip. Android Marshmallow yüklü olarak gelen cihazı, microSD desteğiyle 2TB (yanlış duymadınız) hafızaya sahip kılmak mümkün.

Dikkat ettiyseniz listelemiş olduğumuz Şarjı en iyi giden telefonlar arasında farklı bir telefon markası yok hepside LG’nin farklı modelleri Buda demek oluyorki LG şarj konusunda diğer telefonlara fark atmış gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir