Kategoriler
Mobil

Samsung’un Yeni Cihazı Galaxy Note 8 Emperor Özellikleri

Weibo’nun Ice Universe sitesinin yapmış olduğu açıklamaya göre Samsung farklı bir Note 8 Emperor Edition modeli üzerinde daha çalıştığı haberleri çıkmaya başladı. Çalışılan bu model ismine ise Emperor Edition olarak çıkacak söylendi.

Henüz Note 8 piyasaya çıkmadan şirket, yeni çıkarmayı planladığı Note 8 Emperor Edition modeli iddiaları ortada dolaşmakta. İlgili sitenin vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda cihazın özellik ve fiyatı göz önüne alındığında üst segment olacağı düşünülmekte.

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition Özellikleri

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition özellikleri konusunda bilgi veren site 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile çıkacağını açıkladı. Diğer bir haber ise, edinilen bilgiye göre bu cihazın sadece  Güney Kore’de satılması bekleniyor. Ice Universe’nın yapmış olduğu diğer haber ise Galaxy Note 8 aralarında gece siyahı ve orkide grisi de olmak üzere 3 farklı renk ile satışa çıkacağının bilgisini verdi.

Galaxy Note 8’in 6.3 inç büyüklüğünde olması ve Infinity Display ekrana, Snapdragon 835 işlemcisi ile gelebileceği açıklandı ayrıca  3300 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Telefonda Android 7.1.1 Nougat olacak ve TouchWiz yerine Experience arayüzü ile gelecek.

[affiliate_news id=”6606″]

Telefon Daydream desteğine de sahip olacak. Cihaz için yapılan diğer bir açıklama ise 6 GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip bir model daha çıkaracak olması. Bu model ise Avrupa, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da satışa çıkacak. Note 8 Emperor Edition fiyatı 1100$ olacağı belirtiliyor bu cihaz çıktığı zaman şimdiye kadar çıkan en pahalı telefon olarak çıkacak. Ülkemize bu cihaz gelir mi bilemeyiz ama alım gücü yüksek olmayanlara göre hayli pahalı görünüyor.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir