Kategoriler
Mobil

Samsung Z4 İle İlgili Beklenen Doğrulamayı Yaptı !

Samsung’un Z4 isminde yeni bir akıllı telefon piyasaya süreceği iddia ediliyordu. Samsung cpehesinden konu ile ilgili beklenen açıklama geldi. Samsung, söz konusu iddiaları doğrulayarak Samsung Z4 isminde yeni bir orta segment telefon hazırladığını açıkladı.

En sık telefon üreten akıllı telefon üreticilerinden Samsung, yeni bir cihaz ile daha karşımıza çıkacağını resmen açıkladı. Cihazın ismi Z4 ve söz konusu cihaz, orta segment kulvarında mücadele edecek.

Z4 ÖZELLİKLERİ AÇIKLANDI MI ?

Ürünün özellikleri ile ilgili olarak elimizde şuan için pek bir bilgi bulunmuyor. Cihazın batarya özellikleri ile ilgili ise elimize bir bilgi ulaştı ; Ürün 2020 mAh batarya içerecek. Yani önceki Z3 modelinden batarya olarak farklı olduğunu söyleyebiliriz. Orta segment olduğunu bildiğimiz Z4, bu yüzden de Z3’e göre işlemci, RAM ve diğer donanımlar olarak daha yüksek bir cihaz olacaktır. Samsung tarafından ürün ile ilgili resmi tanıtım yapıldığında çok daha fazla bilgiye ulaşacağız. Şimdilik biraz beklememiz gerekiyor.  Sonuç itibariyle Z4 isimli bir cihazın üretim aşamasında olduğunu ve kesin olarak piyasada göreceğimizi öğrenmiş olduk.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir