Kategoriler
Mobil

Samsung Note 7 FE Güney Kore’de Çıktı

Samsung, 2016 yılında çıkarmış olduğu Galaxy Note 7’de çok büyük sıkıntılar yaşamıştı bu sıkıntıların başında batarya sorunu vardı ve bu durumdan dolayı çok büyük sıkıntılar yaşadı ancak bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başardı.  

Güney Kore merkezli teknoloji devi toplamış olduğu Galaxy Note 7 telefonlarının yerine ise Galaxy Note FE adıyla yeni bir telefon çıkardı Samsung yetkilisine açıklamasına göre Samsung Galaxy Note FE, bu ayın ilerleyen günlerinde Güney Kore’nin dışında da satış yapacağını açıkladı.

Kısıtlı bir üretim oldu

İsmini açıklamak istemeyen yetkili kişi ayrıca basına yaptığı açıklamada, Samsung’un, Galaxy Note FE’nin 450.000 adet civarında olduğu söylenen Kore’deki stoklarının daha çok üretim yapacaklarını açıkladı.

Güney Kore merkezli Samsung, geçen hafta ise Güney Kore’de yenilenmiş olan Galaxy Note 7 versiyonu olan Galaxy Note Fan Edition‘ı satışa sunmuştu. Fakat başka pazarlarda bulunabilirlik konusunda bir açıklama yapılmadı ancak en azından birkaç başka ülkedeki tüketicilerin bu şansı elde edebileceği düşünülüyor.

Samsung’un bir önceki modeli ile olan Galaxy Note Fan Edition (Note FE) Galaxy Note 7 ile aynı benzer özelliklere sahip  tabi bu benzer özelliklerle ne kadar satış yapacağı ise merak konusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir