Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S8 satışları durma noktasına geldi

Samsung’un Son amiral gemisi olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus bir anda satışlarda neredeyse durma noktasına kadar geldi. Samsung cephesinden bu yavaşlamaya yönelik herhangi bir açıklama gelmedi.

En son çıkan üst segment telefonlar arasında en iyi tasarım ve donanıma sahip olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus), satış konusundaki güncelliğini yitirmiş durumda. Bu konu hakkında hiç bir açıklama gelmezken piyasadaki telefon pazarında oldukça fazla rekabet oranının yüksek olması ihtimali üzerine duruluyor.

Galaxy Note 8 engel olmuş olabilir

Telefonun çıkması ardından ilk haftalar satış rekorlarına ulaştıktan sonra ilerleyen haftalar neticesinde hezeyana uğramasının sebebi Koreli bir araştırma şirketinin açıklamasına göre,  Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus) her iki telefonun 10 milyon adet satış yaptığının duyurusunu yaptı.

Hatırlarsanız Samsung henüz Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus) modellerini çıkarmadan önce Note 8 duyurusu yapmıştı buda büyük bir ihtimal bu telefonu bekleyenler arasında büyük etki oluşturdu.

Kısacası her iki modelin çıkış tarihindeki yakınlık ve Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Plus) için yeterli ilgiyi göstermemesi sonucu kaynaklanabiliyor. Firmanın diğer bir açıklaması ise Note 8 için oldukça yoğun bir çalışma içerisindeyiz her iki telefon için yetişmemiz mümkün değil bizde genel olarak bu telefona yoğunlaştık ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir