Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S8 incelemesi

Yeni çıkmış olan Galaxi S8’i yakından tanıyalım yine son çıkan teknolojilerden haberdar olup onları daha da yakından tanıyacağınız sizleri yeniden haberdar etmeye devam ediyor.

Samsung’un 2017 serisinin yeni amiral gemisi olan üst segment, Samsung galaxy S8‘i inceledik…

Samsung Galaxy S8 bu defa karşımıza alttaki dokunmatik home tuşlarını biraz daha daraltmış ve ince bir tasarımla geldi. Çok şık ince ve kibar gövdesiyle misafirlerini etkilemeye çoktan başlamış ve kendini şimdiden sevdirmiş. Samsung ”S” ailesini bu defa kenarlıksız çift taraflı oval ekran ile dahada genişletti. Müthiş oyunlar oynayabileceğiniz 5.8 inç ekranı 4gb ram ve 8 çekirdek ile sizleri bayağı etkiyecek.

Antutu puanı 175.000 olan bu canavar  yapabileceğinizin en iyisini karşılamakla birlikte size bir cok konuda hayatınızı kolaylaştıracak menülerde de sizleri büyüleyecek.

Samsung 1 ve 2 alt serilerinde bulunan s6 edge ve s7 edge ile arsında en büyük gözle görülebilen ve hissedilebilen ağırlık, ekran gövdesi ve alt home tuşlarının bulunduğu bölümün daha kibar olmasıdır. Onun haricinde s7 ile arasında teknik özellikler olarak aslında pek bir fark yok. Bu arada benim açımdan değişkenlik gösteren ve daha önceden Samsung’da pek karşılaşmadığımız Samsung Galaxy s8’in normal Android giriş yerine type-c kullanması oldu öte yandan daha zengin kutu içeriğinin yanında sizlere type-c vs usb dönüştürücü olması kulaklığın alışık olduğumuz plastik ince tasarımın aksine ipek örme tasarımla gelmesi sizleri şaşırtacak. hangisine karar verelim derseniz hatta teknoloji düşkünü biriyseniz kesinlikle bu ince ve zarif tasarımdan faydalanmanızı öneriyoruz.

Samsung Galaxy S8 başlıca özellikleri

Ekran Boyutu:5.8 İnç

Ekran Çözünürlüğü :1440×2960 (QHD+)

Piksel Yoğunluğu: 570 PPI

Ekran Teknolojisi: Super AMOLED

Ekran Özellikleri: Çift Kenar Ekranlı

Çizilmeye Dirençli Cam HDR

Multi Touch

Sürekli Açık Ekran (Always-on Display)

Ekran Dayanıklılığı:Corning Gorilla Glass 5

Dokunmatik Türü:Kapasitif Ekran

Kullanıcı Arayüzü:TouchWiz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir