Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy Note 8 S pen kalemi

Geçtiğimiz aylarda Samsung Galaxy Note 8 modeli ile ilgili çok sayıda yazılar ve resimler gördük. Gelen haberler ve konsept görüntüleri de yine geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık.

İlk gelen bilgilerde çift kamera kullanacağı Galaxy Note 8‘in yatay veya dikey kamera olup olmayacağı hakkında çok sayıda haber yapmıştık. Şimdi ise bir Twitter üzerinden bir kullanıcı tarafından sızdırılan görüntülerde Galaxy Note 8’de yer alacak S-Pen kalemin tasarımı ortaya çıktı. Çıkan görüntüde Galaxy Note 7 modelinde bulunan S-Pen kaleminden pek bir fark olmadığı görünüyor. Note 7’den farklı bir özelliğe sahip olup olmadığını göreceğiz. Sızdırılan görseller bize sadece kalemin dışarıdan çekilmiş iki resmini gösteriyor.

Samsung Galaxy Note 8 s pen kalemi farklı olabilir

Fotoğraflarda, Note 7 modelinde görülen ince siyah renkli bir S-Pen kalem olduğu görünüyor. Görüntülerin S-Pen kaleminin yeni bir sürümünü olup olmadığı hakkında kara vermek çok zor. Çünkü paylaşılan resimler hem net değil hemde çok bulanık görünüyor.

Bu kalemin Galaxy Note 8 modeline ait bir S-Pen olduğunu ispatlayamayız fakat gelen haberler Note 8’e ait olduğu Bununla birlikte, sızdırılmış görüntülerin yayınlanmasından  sonra bir Twitter kullanıcısı bu görselin Galaxy Note 7 modeline ait S-Pen kalemine ait olduğu açıklamasını yaptı.

Her gelen haberlerin ayrı öneme sahip olduğu için Galaxy Note 8 modeli Samsung’un geçen sene yapmış olduğu Galaxy Note 7 faciasının ardından firma için oldukça önemli bir akıllı telefon modeli olma özelliğini taşıyor.  Samsung’un yeni amiral gemisi telefonunu 23 Ağustosta resmi olarak tanıtacağını açıkladı.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir